Nu de drukke feestdagen achter de rug zijn, is het de periode om te bepalen wat je gaat doen in de zomervakantie van 2019. Lekker naar Frankrijk, op vakantie in eigen land of juist naar een ver oord: de keuze is reuze. Extra handig om dan in een dag te onderzoeken wat er allemaal mogelijk is. Bezoek daarom van 10 tot en met 13 januari de vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Wereldreis in één dag

Op de beurs kun je in de vele hallen verschillende culturen ontdekken. Doordat de beurs is ingedeeld in verschillende thema’s, is er voor ieder wat wils en je ontdekt direct welk thema goed bij jouw reiswensen past. Bij de verschillende stands informeer je eenvoudig naar de mogelijkheden. Van avontuurlijke survivalvakantie tot comfortabele luxe vakantie: je vindt het allemaal op de vakantiebeurs. Ideaal voor als je nog niet precies weet waar je op vakantie wilt!

Praktische informatie

Utrecht is goed te bereiken met de trein. De Jaarbeurs ligt op 10 minuutjes lopen vanaf het station. Liever met de auto? Dan is er een ruime parkeerplaats beschikbaar. Eten doe je meteen in vakantiesferen door op één van de thema terrassen te genieten van culinaire specialiteiten uit verschillende landen.

Bekijk hieronder de openingstijden van de vakantiebeurs en plan je reis:

  • donderdag 10 januari:   10.00 – 17.30 uur
  • vrijdag 11 januari:   10.00 – 17.30 uur
  • zaterdag 12 januari:     10.00 – 20.00 uur*
  • zondag 13 januari:      10.00 – 17.30 uur

* Op zaterdag is de vakantiebeurs tot 20.00 uur geopend. Tijdens deze avond is er een internationaal activiteitenprogramma.

Tip: ga je met de trein? Koop je ticket alvast online.

Zien we je daar?

Omdat we je graag voorzien van praktische foto-informatie voor je vakantie, vinden we het belangrijk dat we ook aanwezig zijn tijdens de vakantiebeurs. Bij onze stand kun je terecht voor reis- en fotografietips. Voor de echte fotograaf is een bezoekje aan onze stand daarom aan te raden. Bekijk en blader door één van onze fotoproducten of vraag onze collega’s het hemd van het lijf. Bovendien vinden we het erg leuk om jou als trouwe klant persoonlijk te spreken en te luisteren naar je wensen en verhalen. Je vindt ons op stand 07.D078 en 11.E032 (hal 7 en 11).

Graag tot ziens op de vakantiebeurs!