Vind jij het ook zo lastig om de juiste cadeautjes te selecteren voor je geliefde, vrienden of voor je familie? Je bent niet de enige. Het verzinnen van cadeaus wordt door velen gezien als een behoorlijke opgave. Maar, het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. CEWE heeft tal van producten die bijna voor alle gelegenheden leuk zijn om te geven. Zeker met de kerstdagen zijn de producten van CEWE het ultieme cadeau. Moeite om te kiezen uit het talrijke assortiment van CEWE? Hieronder de top vijf van onze leukste kerstcadeaus.

#1 – Een prachtig reisfotoboek

Een fotoboek Large staand van 28 bij 21 centimeter is vanwege haar afmeting niet alleen ideaal om in de hand te houden, maar biedt ook voldoende ruimte voor je reisfoto’s. Voor de kerstdagen geeft CEWE bovendien een giftbox bij alle grote fotoboeken cadeau. Hierdoor komt je fotoboek niet alleen in een chique verpakking, maar kan de ontvanger het boek ook op een zorgvuldige manier bewaren.

#2 – Vers van de pers: de Hexxas van CEWE!

CEWE sluit het jaar af met een leuke nieuwe soort wanddecoratie, genaamd de hexxas. Dit product is ingedeeld als een honingraat. Hierdoor zie je de foto niet in zijn geheel op één afdruk, maar op meerdere zeshoekige afdrukken. Je kiest zelf de aantallen en de formatie van de hexxas.

#3 – Een uniek jaarboek

Schenk een megacadeau en geef het CEWE FOTOBOEK XL met lakopdruk cadeau. Met dit vierkante boek van 30 bij 30 centimeter kun je alle kanten op en is bij uitstek geschikt voor een jaarboek. De lakopdruk geeft bovendien een extra “kersttouch”. Met de giftbox heb je het helemaal voor elkaar tijdens de kerstdagen en deze krijg je er, net als bij de large editie, cadeau!

#4 – Wandkalender A3 liggend

Je beseft het misschien nog niet, maar 2018 loopt alweer snel ten einde. Daarmee is het natuurlijk tijd voor een nieuwe kalender. Met deze A3 wandkalender steel je de show met de kerstdagen. De liggende fotokalender voorzie je eenvoudig van persoonlijke foto’s en  teksten. Niet alleen superleuk, maar ook gewoon heel praktisch!

#5 – Galerijprint

Dit is misschien wel de meest stijlvolle manier om je foto’s te presenteren. Door het acrylglas lijkt het net alsof je naar buiten kijkt, zó scherp. De aluminiumplaat en de degelijke bevestiging zorgen bovendien voor de nodige stevigheid. Geef een mooie familiefoto cadeau met de galerijprint of houd het iets neutraler met een eigengemaakte landschapsfoto. Laat je vooral niet beperken door bovenstaande tips. CEWE heeft tal van leuke fotocadeaus. Zoals agenda’s voor 2019, smartphonehoesjes, drinkbekers en broodtrommels of mooie mokken voor warme dranken om de koude maanden door te komen!