Tijdens de winterdagen verschuilen we ons maar al te graag in een warme woonkamer met een lekker kopje hete thee, koffie of chocolademelk. Een goed spelletje hoort natuurlijk ook bij de koude winterdagen. Bovendien zijn deze spelletjes echte aanraders voor onder de kerstboom! CEWE biedt daarom een uitgebreid assortiment spelletjes voor jong en oud! Lees er hier meer over.

Test je geheugen met een memo-spel

Met het memo-spel van CEWE test je jouw geheugen dubbelop. Je wordt even weer herinnerd aan een leuk moment en test bovendien je brein met het zoeken en vinden van de juiste plaatjes. Ontwerp je eigen spel door 25 zelfgemaakte foto’s te gebruiken. Het spel bestaat uit 50 kaartjes van kwalitatief hoogwaardig papier in een aantrekkelijke verpakking, zodat je het spel nog lang kunt gebruiken. Leg alle kaarten omgekeerd op tafel en zoek de juiste combinaties bij elkaar.

Kaartje leggen?

Een kaartspel is waarschijnlijk het meest gebruikte product om spelletjes mee te spelen. Van klaverjassen tot kwartetten: het kan allemaal met een pakje ouderwetse kaarten. Bij CEWE ontwerp je jouw persoonlijke kaartspel met een eigen foto op de achterkant. Uitgespeeld? Dan kun je altijd nog een kaartenhuis bouwen! 😉

Puzzel je suf op alle niveaus!

CEWE biedt verschillende puzzels van 112 tot 1.500 stukjes. Kies voor de vertrouwde CEWE kwaliteit of voor een echte Ravensburger puzzel en bepaal zelf de hoeveelheid puzzelstukjes die je legt. Je kunt met deze puzzels namelijk zelf de foto aanleveren! Wat is er nu leuker dan een puzzel maken van je allermooiste foto van 2018? CEWE garandeert een goede puzzelkwaliteit, zodat de stukjes goed aan elkaar klikken.

Voor de creatieveling: maak je eigen kwartetspel

Ook leuk: ontwikkel een aantal foto’s met bepaalde thema’s en maak er je eigen kwartetspel van. Je kunt hiervoor het beste de mini-prints van CEWE gebruiken. Zo heb je allemaal kleine foto’s met een leuk thema. Ontwikkel een set van tien mini-prints met vier foto’s op een strip en knip ze vervolgens uit. Bedenk tien thema’s en zorg dat er per thema een strip van vier foto’s is. Degene die de meeste kwartetten verzameld wint!

De dagen voor kerst zijn voor veel mensen één van de drukste periodes van het jaar.Op zoek naar cadeau inspiratie voor de kerstdagen? CEWE helpt je alvast wat cadeau-inspiratie op te doen. Geef bijvoorbeeld een persoonlijk fotoboek cadeau. Dan krijg je van ons een sierlijke geschenkbox eromheen!

Veel plezier met ontwerpen van je eigen spel!