Het is echt waar: de kerst staat alweer bijna voor de deur. Dit is natuurlijk een tijd waarin je stil staat bij je familie en vrienden. Gebruik daarom dit moment om je naasten te verrassen met een leuke kerstkaart. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Eerst een geschikte foto vinden

De kaarten van CEWE zijn volledig te personaliseren doordat je de kaart eenvoudig van je persoonlijke winter- of kerstfoto(’s) voorziet. Wat je voor foto moet gebruiken? Dat is helemaal aan jou. Het is natuurlijk wel zo leuk als de foto dat echte kerstgevoel geeft. Duik daarom eens in je eigen foto-archief en zoek een geschikte winterse foto. Heb je nog geen geschikte foto? Dan kunnen de gure herfstdagen ook al genoeg gelegenheid bieden voor een fotosessie met bijvoorbeeld het gezin of met je geliefde.

Voor ieder wat wils!

Of je nu een strakke en moderne kerstkaart wilt sturen of een chique en klassieke variant:  bij CEWE ben je aan het juiste adres. Bij CEWE kies je uit honderd standaard kerstdesigns waarbij jij zelf de invulling bepaald. Helemaal zelf weten wat er op de kaart komt te staan wat betreft het ontwerp? Kies dan voor een blanco kaart en bepaal zelf je ontwerp.

Tip: verpak je kaart als een cadeautje en kies voor een gekleurde envelop.

Ontwerp

Het leuke aan de kerstkaarten van CEWE is dat de ontwerp-opties, die de software je biedt, eindeloos zijn. Met allerlei versierseltjes en genoeg standaard ontwerpen maakt zelfs de minst creatieve kaartontwerper de mooiste kerstkaarten. Maar laat je niet alleen beperken door de standaard ontwerp opties. Door creatief te zijn met het papier en de opdruk zorg je voor een extra unieke kaart. Kies uit een luxere papiersoort of ga voor een goud-, zilver of lakopdruk om iemand extra te verrassen!

Bestellen en versturen

Bij CEWE bestel je de kaarten eenvoudig. Ze komen in verpakkingen van tien stuks en je kunt ze vervolgens zelf versturen naar je naasten. Hierdoor kun je de kaarten zelf ook met een pen beschrijven voordat je ze verstuurt. De kaarten hebben bijpassende enveloppen en je hoeft ze daarom alleen nog even te voorzien van adres en postzegel.

Heb je geen zin om zelf de kaart handmatig te versturen? Wij doen het graag voor je! Ontwerp een kaart, geef online het adres door en wij zorgen dat de kaart op het juiste adres wordt bezorgd.

Op zoek naar inspiratie voor de kerstdagen? De dagen voor kerst zijn voor de meeste mensen één van de drukste periodes van het jaar. Daarom helpt CEWE je om alvast wat cadeau-inspiratie op te doen. Geef bijvoorbeeld een persoonlijk fotoboek cadeau. Dan krijg je van ons een sierlijke geschenkbox eromheen!

Veel plezier met ontwerpen!