Nog een dikke maand en dan is het alweer 2019! Hopelijk wordt 2019 een voorspoedig jaar met mooie fotomomenten. Om er zeker van te zijn dat je geen belangrijke momenten mist, kun je vast wel wat hulp gebruiken. Ontwerp daarom een persoonlijke kalender of agenda van CEWE!

Neem je afspraken mee in je handige agenda

Ben jij die grauwe standaard agenda’s ook zat? Ga dan voor de CEWE agenda en ontwerp je eigen agenda voor 2019! De agenda’s van CEWE hebben een handig reisformaat. Het A5-formaat past namelijk goed in je tas en is geen dik boekwerk. Bovendien is de agenda voorzien van veel ruimte om te schrijven. Je kunt de agenda voorzien van je persoonlijke foto’s, waardoor het noteren van je afspraken opeens een feestje wordt. Dit is natuurlijk een perfect geschenk voor onder de kerstboom!

Fotokalenders 2019

Een kalender is dé standaarduitrusting op bijna ieder toilet. Toch is dat bij deze kalender bijna zonde. Want met de fotokalenders van CEWE ontwikkel je jouw persoonlijke kalender gemakkelijk op een hoge kwaliteit papier. Kies uit verschillende formaten, uitvoeringen en kies zelf een lay-out. Werk je veel achter een bureau? Dan is er voor jou ook een bureaukalender beschikbaar. Vul de kalender in met eigen foto’s en teksten. Kun je niet wachten en wil je het liefst al een kalender die in december 2018 begint? Zelfs dat kan! Je bepaalt namelijk zelf de startmaand. Op deze manier kan jouw kalender iedere maand beginnen.

Andere kalenders

Naast de standaard kalenders biedt CEWE ook verschillende andere kalenders: een goede herinnering voor ieder moment.

Verjaardagskalender

Ben jij iemand die altijd moeite heeft om verjaardagen te onthouden? Dan is de verjaardagskalender gemaakt voor jou! Om te zorgen dat je nooit meer een verjaardag vergeet, hang je jouw zelf ontworpen exemplaar op een plek waar je veel komt. Voorzie iedere pagina van bijvoorbeeld een foto van een belangrijk persoon in je leven die de betreffende maand jarig is. Je kunt elke maand meerdere foto’s toevoegen, dus je kunt ook van meerdere mensen een foto toevoegen.

Familieplanner

De jongste moet zaterdag naar voetbal, de oudste moet donderdagavond naar muziekles en jij zelf moet woensdagavond bij de kapper zijn. Soms wordt het ons wel een beetje te veel om van iedereen te onthouden waar hij of zij op welk moment mag op komen dagen. Gelukkig zijn er de familieplanners. Met deze handige planner ben je altijd op de hoogte van ieders activiteit en zie je direct wanneer je allemaal vrij bent. Handig: voor als je met de hele familie een gezellig dagje weg wilt.

Tip: wil je een extra bijzondere planner? Ga dan voor de planner op acrylglas.

Adventkalender

De kerstdagen komen nu wel heel snel dichtbij. Je ziet steeds meer kerstsferen op straat, de radiozenders beginnen stiekem al wat kerst hitjes te draaien om je op te warmen en ook de Adventsdagen beginnen binnenkort. Bestel daarom nog snel je adventskalender. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Bestel snel en verzeker je van een stipt 2019!