Trommelgeroffel! De Vakantiefoto van het Jaar verkiezing is gestart, een fotowedstrijd die we gezamenlijk met onze collega’s van vakantiebeoordelaar Zoover organiseren. Door je favoriete vakantiefoto in te sturen, maak je kans op te gekke prijzen. Meedoen? Lees dan snel verder hoe je kans kunt maken!

Wat is de opdracht?

Grote kans dat je jouw opdracht al volbracht hebt. De opdracht is namelijk heel simpel. Stuur jouw mooiste vakantiefoto in die past bij het thema van de week. Zoek je mooiste vakantiefoto uit en stuur hem op tijdens de themaweek waarvan jij denkt dat je foto het meeste kans heeft. Je kunt de foto insturen via het speciale formulier op de site van Zoover.

Wat kun je winnen?

Natuurlijk wil je eerst weten wat de prijzen zijn. Per week wordt er een weekwinnaar gekozen door de deskundige vakjury van CEWE. De weekwinnaar ontvangt een fotoboek waardebon ter waarde van €50,-! Uiteindelijk wordt in de verkiezingsweek van 7 t/m 13 oktober 2018 de vakantiefoto van het jaar uitgekozen. Deze winnaar zal bekend worden gemaakt op 17 oktober 2018. De winnaar of winnares van de vakantiefoto van het jaar gaat niet alleen naar huis met de enorme eer; hij of zij mag namelijk ook genieten van een drie-daagse vliegreis naar Praag ter waarde van €500,-. Als klap op de vuurpijl ontvangt deze winnaar een CEWE waardebon ter waarde van €50,-!

Wat zijn de thema’s?

Om kans te maken, zorg je dat je foto zo goed mogelijk aansluit bij het thema van de actieweek. Heb je een typische strand-, cultuur- of natuurfoto? Of ben je deze vakantie lekker actief geweest en wil je die foto met ons delen? Zorg dan dat je ze in de juiste week inlevert! Dit zijn de thema’s per actieweek:

  • Actieweek 1 (10 t/m 16 september 2018) – Thema: “Strand”
  • Actieweek 2 (17 t/m 23 september 2018) – Thema: “Cultuur”
  • Actieweek 3 (24 t/m 30 september 2018) – Thema: “To Do”
  • Actieweek 4 (01 t/m 06 oktober 2018) – Thema: “Natuur”

De weekwinnaar wordt elke week drie dagen na laatste dag van de actieweek bekendgemaakt op de site van Zoover. Als je gewonnen hebt ontvang je hierover uiteraard ook een mailtje. Op 17 oktober 2018 wordt ook een overall winnaar bekendgemaakt.

Vind je dat jouw vakantiefoto dé vakantiefoto van 2018 is en wil je in de prijzen vallen? Stuur dan je foto in tijdens één van de actieweken. Ook als je geen foto instuurt is de actie spannend om te volgen en geeft het je misschien inspiratie voor je eigen foto’s.

Succes aan alle deelnemers en veel fotoplezier!