Op de meeste plekken zijn de scholen alweer aan het opstarten. Hiermee komt een einde aan een lange en warme zomervakantie. Net als alle studenten en scholieren, moeten ook de harde werkers onder ons weer flink aan de bak op het werk. Dan is het natuurlijk geen overbodige luxe om met goed materiaal te werken. CEWE biedt daarom leuke producten waarmee je er weer vol tegenaan kunt!

#1 Schoolagenda

Met de schoolagenda’s van CEWE ben je verzekerd van een goede planning. Plannen wordt extra leuk gemaakt door de persoonlijke foto’s die je toe kunt voegen. Zo kun je met de A5-schoolagenda niet alleen de voor- en achterkant bedrukken, maar ook 28 pagina’s in de agenda. Met deze agenda wordt het plannen van je toetsen een eitje!

#2 Drinkfles en broodtrommel

Heb je deze zomer een mooie foto gemaakt die je altijd bij je wilt dragen? Dan is de broodtrommel en de drinkfles van CEWE een leuke manier om de foto met je mee te nemen. Elke lunch denk je nog even terug aan die fijne zomertijd. De broodtrommel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies je lievelingskleur, plaats de foto op de trommel en bestel. De 500 ml aluminium drinkflessen zijn voorzien van een karabijnhaak zodat je de fles gemakkelijk ergens aan kunt haken. Een drinkfles of broodtrommel is natuurlijk ook perfect om cadeau te geven (of om te krijgen)!

#3 Poster voor op (studeer)kamer

Posters van je favoriete dier, idool of auto zijn vaak op grote schaal verkrijgbaar in tijdschriften of gewoon te koop op internet. Een zelfgemaakte foto die je op een poster ontwikkelt is daarom wel zo leuk en origineel. Met de posters van CEWE maak je in een handomdraai een mooie poster van bijvoorbeeld je eigen sportteam, je vriendengroep of een andere eigengemaakte foto. De posters zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen tot 155 bij 225 cm groot!

#4 Schrijfblokken

Zeg vaarwel tegen de saaie schrijfblokken met de schrijfblokken van CEWE. Deze schrijfblokken zijn verkrijgbaar in schrift- en in boekvorm voor meer stevigheid. Kies uit A4 of A5 formaat. Doordat je kunt kiezen tussen lijntjes, ruitjes of gewoon blanco zijn de schiften geschikt voor bijvoorbeeld Engels, wiskunde of gewoon voor de creatieve vakken waarbij de lijntjes overbodig zijn.

#5 Muismat

We zitten gemiddeld circa 10 uur per week achter de computer, dat is 520 uur per jaar! Dan mag je best zorgen voor een goede uitrusting toch? Met een persoonlijke muismat worden deze uren een stukje leuker gemaakt. Het nadeel van een bureaubladachtergrond is dat je deze foto de meeste tijd niet ziet omdat je programma’s open hebt staan op je computer. Ontwikkel daarom een mooie muismat met je favoriete foto, of voeg meerdere foto’s toe met een speciaal design dat je kunt uitkiezen.

Veel succes en plezier op werk of school!