Zomer. Een lange periode vol inspiratie voor ons fotografen om de beste kiekjes te schieten. Dit betekent een geheugenkaart vol met foto’s. Zonde als je hier niets mee doet natuurlijk. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je zomerfoto’s op verschillende manieren te ontwikkelen. CEWE heeft legio aan opties om te zorgen dat jij optimaal kunt nagenieten van deze mooie zomer! Hieronder vind je daarom onze favoriete zomerfotoproducten!

#1 Jouw zomerfotoboek

Hoe kan het ook anders dat het fotoboek op één staat! Deze topper geldt al decennia lang als middel om een rustig dagje door te komen. Er gaat namelijk niets boven gezellig met zijn allen foto’s kijken uit een mooi fotoboek. Even terugkijken op mooie momenten. Dit doe je natuurlijk het beste met een zelf ontworpen fotoboek van CEWE. Download de software, selecteer de foto’s en een gewenst formaat en ga aan de slag met ontwerpen!  

Tip: zorg dat je voor het bestellen van je fotoboek al je foto’s filtert. Hierdoor bespaar je niet alleen een hoop bladzijden, het verbetert ook de inhoud van het fotoboek.

#2 Bezorg anderen een glimlach met een zomerkaartje

We schrijven tegenwoordig meer berichtjes naar anderen dan ooit. Via onze telefoontjes staan we dagelijks maar een paar tikjes van elkaar verwijderd. Alhoewel het natuurlijk fijn is dat we zo gemakkelijk even een berichtje naar elkaar sturen, is een kaartje toch wel een stukje persoonlijker en leuker. Voorzie je zomerkaartje met een leuke foto van een plek waar je geweest bent en die past bij de ontvanger van het kaartje. Of gebruik bijvoorbeeld een fotokaartje om de ander te bedanken voor de leuke dag  en plaats een foto op de voorkant van jullie samen.

Tip: je hoeft je niet te beperken tot een foto aan de voorkant. Door op het kopje ‘opmaak’ te klikken bepaal je per kantje hoe je de lay-out wilt en kun je zelfs meerdere foto’s op één kaartje toevoegen.

#3 Zomer naar het werk

Het is misschien nauwelijks voor te stellen dat binnenkort de herfstdagen weer beginnen. Guur weer, vallende bladeren en een stuk minder zonlicht. Verstandig om dan wat fleurigs te hebben om aan terug te denken. CEWE heeft een breed assortiment aan artikelen voor op het werk. Met een vrolijke drinkfles, een mooie vakantiefoto in glas of kristal voor op het bureau of een zomerse koffiemok, ben je ervan verzekerd dat je de herfst- en wintermaanden op een opgewekte manier doorkomt.

Andere producten

Natuurlijk heeft CEWE nog veel meer producten. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke wanddecoratie, een uniek kookschort voor de laatste barbecues van het jaar of speelkaarten en puzzles om de gure dagen goed door te komen. Ook is CEWE dé partner voor het ontwikkelen van jouw vakantie- en zomerfoto’s!

Tip: voordat je een fotoboek besteld, kun je ook eerst proberen om een fotoboek te winnen via social media. Selecteer je mooiste vakantiefoto en deel hem op social media onder vermelding van de tekst #cewevakantie en maak kans op een gratis fotoboek!