We hebben al een behoorlijk mooie zomer achter de rug. Toch is de zomer nog niet voorbij en is augustus net begonnen. Dat betekent dat er (hopelijk) nog veel fijne zomerdagen aankomen. In deze maanden schieten we er lekker op los met de camera. Het is natuurlijk zonde om niets te doen met de foto’s die je maakt op je vakantie of tijdens deze zomer! Daarom inspireren we je hieronder graag met wat zomerse fotoproducten van CEWE.

Thema collage

Wil je dagelijks terugkijken op je fijnste vakantiemomenten? Dan is een collage de perfecte oplossing. Je bestelt jouw zomercollage eenvoudig via de CEWE Fotoservice software, via de app of via de site van CEWE. Kies voor wanddecoratie en selecteer het gewenste materiaal. Selecteer vervolgens onder lay-out dat je meerdere foto’s op één wanddecoratie wilt verwerken. Je krijgt op deze manier de optie om meerdere foto’s toe te voegen. Houd je collage mooi rustig door te kiezen voor een speciaal thema zoals bijvoorbeeld strand en zee.

 

 

Unieke zomerpuzzel

We kunnen het ons nu nog nauwelijks voorstellen, maar over een dikke maand is het alweer herfst. Ook een seizoen met prachtige natuurfenomenen en met geweldige kleurrijke inspiratie voor fotografen. Als het weer guur is en je geen zin hebt om met je camera op pad te gaan om de herfstkleuren vastleggen, dan is het handig als je binnen ook wat vertier hebt, toch? De zomerpuzzel laat je nog even terugdenken aan die fijne stranddag of dat mooie bouwwerk. Kies niet alleen de mooiste foto uit, maar maak het ook een beetje lastig. Een foto met veel vergelijkbare deeltjes is een stuk uitdagender dan een foto met veel verschillende onderdelen. Bij CEWE bestel je jouw puzzel tot wel 1500 stukjes! Of kies voor een puzzel voor 112 stukjes als je ‘m bijvoorbeeld met je (klein)kinderen wilt leggen. De stevige manier van stansen zorgt voor een optimale aansluiting van de stukjes.

Schoolgerei

Hè vervelend. De vakantie is nog niet voorbij en ze beginnen alweer over de schoolperiode. Toch is het helemaal niet zo verkeerd als je straks op school eventjes weer kunt wegdromen naar die fijne vakantie die je achter de rug hebt. Je haalt er in ieder geval voldoende energie uit om even dat stapje extra te zetten in bijvoorbeeld de toetsperiodes. CEWE biedt bijna alles wat je nodig hebt om er straks weer met volle moed tegenaan te kunnen; van broodtrommels tot drinkflessen en van notitieboekjes tot schoolagenda’s!

 

 

Fotoboek

Van alle CEWE fotoboeken, heeft 56% het thema reizen en vakantie. Daarmee is een fotoboek hét perfecte CEWE product voor de zomer, waarin veel van onze trouwe klanten genieten van een welverdiende vakantie. Je ontwerpt het fotoboek gemakkelijk via de CEWE fotoservice software of via de CEWE fotoservice app. Ben je alleen op een korte (steden)trip geweest en heb je hierdoor maar een tiental echt goede foto’s gemaakt? Niet getreurd. Met de CEWE Pure app is het zelfs dan mogelijk om een eenvoudig maar sierlijk fotoboekje te ontwerpen, zodat je een blijvende herinnering hebt aan je korte, maar fijne trip. Dit doe je ook nog eens razendsnel met via CEWE Pure app op je smartphone.

Tip: probeer eerst om een fotoboek te winnen via social media. Selecteer je mooiste vakantiefoto en deel hem op social media onder vermelding van de tekst #cewevakantie en maak kans op een gratis fotoboek!