CEWE sinds 1961Terug naar vroeger

Meer dan 100 jaar geleden begon Carl Wöltje een fotozaak in Oldenburg en dat was een groot succes. Deze zaak bestaat nog steeds en ademt de historie van CEWE met fototoestellen van vroeger, vergeelde foto’s van tientallen jaren terug en zwart-wit foto’s van de oprichters aan de muur. In 1961 werd CEWE officieel opgericht door Heinz Neumuller, de schoonzoon van Carl Wöltje, die de initialen ‘CW’ van zijn schoonvader eer aan deed.

CEWE nu

Bijna 60 jaar na de officiële oprichting is CEWE gevestigd in 24 Europese landen en werken dagelijks 4.000 medewerkers met passie en inzet aan allerlei verschillende fotoproducten. Met het doel om jou je meest bijzondere momenten te laten herbeleven.

Bewaar je meest bijzondere momenten

Welke gebeurtenissen wil jij vol trots delen met familie en vrienden en waar wil je jaren later nog eens op terugkijken? De wereldreis, vakantie met het hele gezin, bruiloft, geboorte van kinderen of kleinkinderen. Er zijn genoeg bijzondere momenten die het verdienen om voor altijd bewaard te worden. Vanuit onze jarenlange ervaring en foto expertise helpen we je vol passie en enthousiasme.

Online Editor

Creëer en bestel je fotoproducten online

Ontwerpsoftware

Laat je creativiteit de vrije loop

CEWE App

Bestel vanaf je smartphone of tablet