Aanstaande vrijdag is het Koningsdag. Voor veel mensen betekent dit een lekker dagje vrij en natuurlijk een gezellige dag vol festiviteiten. In het hele land worden op Koningsdag evenementen georganiseerd, zoals festivals en de traditionele rommelmarkt bijvoorbeeld. Of je nu op een rommelmarkt staat om de zolder wat op te ruimen of gewoon lekker van de festiviteiten geniet: CEWE helpt je om de leukste Koningsdag momenten te bewaren. Bovendien maak je tijdens deze koninklijke dag kans op een koninklijke prijs!

Mini-fotoboekje: CEWE pure
Omdat Koningsdag slechts een enkele dag duurt, kunnen we ons bij CEWE voorstellen dat je niet een hele grote verzameling foto’s van deze dag maakt. Je moet tenslotte niet vergeten te genieten van het moment zelf! Daarnaast is het niet altijd handig om op Koningsdag een grote camera mee te slepen. Daardoor maak je toch al snel foto’s met je smartphone. Toch is het zonde als je niets met de foto’s doet. CEWE Pure is het fotoboekje dat je in een paar simpele stappen met je smartphone maakt. Via de CEWE Pure app kun je jouw foto’s op een snelle en eenvoudige manier vereeuwigen. Het maken van dit fotoboekje vergt namelijk slechts vier stappen: installeer de app, selecteer je foto’s, controleer en bestel!

Deel je foto’s en maak kans op een waardebon van €25,-
Facebook en Instagram zijn geschikte platformen om jouw Koningsdagfoto’s te delen. Nog leuker is het als je hiermee kans maakt op een CEWE waardebon van €25,- ! Wat moet je hiervoor doen? Selecteer je mooiste Koningsdagfoto en deel ‘m via Instagram of Facebook met de tekst #cewekoningsdag.

Ontwikkel je Koningsdagfoto’s
Wat ook een absolute aanrader is, is het ontwikkelen van losse prints van je oranje foto’s. Zo kun je helemaal zelf bepalen wat je met de foto’s doet. Plak ze in een leeg fotoboek, zet ze met een speciale fotoknijper op de schouw of stop ze in een leuk fotolijstje en geef ze aan iemand cadeau: de losse CEWE foto’s zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken!

Premium prints
Ontwikkel je foto’s eenvoudig op premium fotopapier van Fujifilm. Dit is de klassieke methode om de foto’s te printen, maar dan op een gemakkelijke manier. Heel geschikt als je een goede verzameling foto’s op premium fotopapier wilt afdrukken. Ga voor een standaard formaat of kies voor je eigen maat (bijvoorbeeld vierkant) en plak ze in je fotoboek.

Klik hier voor de premium prints.

Retro prints
Wil je jouw foto’s op een speciale manier laten afdrukken? Ga dan voor de originele retro prints. Deze prints geven je foto net dat beetje extra. Benadruk de feestdag door voor een oranje achtergrond te gaan.

Klik hier voor de retro prints.

Mini prints
Net als de retro print, zijn de mini prints een originele manier om je foto’s af te drukken. Met de mini prints kun je drie of vier foto’s op een strip laten afdrukken. Per bestelling kun je 10 strips vullen met miniprints. Leuk voor in je portemonnee, als foto op je agenda of gewoon om op te hangen in je toilet of slaapkamer. Tip: in de ontwerpsoftware kun je de lay-out van de miniprints eenvoudig wijzigen. Om je miniprints dat echte Koningsdagsfeertje mee te geven, selecteer je de lay-out waarbij je de kleur van het kader kunt aanpassen (die met het gekleurde rondje). Kies voor een mooie oranje kleur en jouw miniprints zijn helemaal in Koningsdagstijl.

Klik hier voor de mini prints.

Veel plezier op koningsdag en vergeet je foto’s niet te delen met vermelding van de hashtag #cewekoningsdag om kans te maken op het Koningsdag cadeau van CEWE.