De een staat zijn rommel te verkopen op de vrijmarkt, de ander volgt het koningspaar op de voet. Wat je ook van plan bent; Koningsdag 2018 is in aankomst! Niet alleen een gezellige, leuke en feestelijke dag, maar ook een mooie kans om wat hoffelijke foto’s te schieten. Je bewaart je foto’s natuurlijk het allerbeste door ze af te drukken. Heb je wel eens gedacht aan een klein thema-fotoboek van Koningsdag? Hiermee creëer je een mooi overzicht van de dag. Vijf tips om je foto’s van Koningsdag te bestellen in een fotoboek.

Fotoboek voorstel
Als je een speciaal fotoboek over Koningsdag 2018 wilt maken, heb je natuurlijk maar één dag om alle foto’s te schieten. In de tussentijd moet je misschien ook wel wat spullen van je zolder verkopen op een rommelmarkt, volg je de leden van het koninklijk huis op hun tocht door Groningen of sta je ergens op een Koningsdag festival. Je hebt daarom niet de hele dag de tijd om eindeloos veel foto’s te maken. Met een klein fotoboekje is het geen uitdaging om de pagina’s vol te krijgen met een verzameling foto’s van deze feestdag. Kies voor het formaat ‘mini & small’ om een klein fotoboekje te maken. Hiermee kun je tot wel 74 pagina’s vullen met foto’s.

Oranje achter!
Oranje achter? Ja! Als je aan de slag gaat met het ontwerpen van je fotoboek kun je de achtergrond van je pagina’s zelf bepalen. Wat is er leuker dan een oranje achtergrond voor een Koningsdag fotoboek? Je eigen oranje foto’s! Die kun je namelijk ook heel eenvoudig invoegen als achtergrondfoto. Grote kans dat hier al behoorlijk wat verkleedde mensen in oranje kleurtinten op te zien zijn! 😉

Feestelijke cliparts
Koningsdag is nu eenmaal een ontzettend gezellige feestdag. Reden genoeg om gebruik te maken van de vele feestelijke cliparts, toch? Je vindt verschillende feestelijke cliparts in de software links onderin het scherm. Er staan standaard een heleboel cliparts voor je klaar, maar als je nog meer cliparts wilt, kun je deze downloaden onder de rode link ‘méér’.

Goud opdrukken
Alhoewel de kleur oranje ons allemaal doet denken aan Nederland, doet goud ons meer denken aan het koninklijk huis. Je kunt verschillende gouden opdrukken gebruiken. Geef je foto’s een gouden randje of schrijf de tekst op de voorkant van je fotoboek in een goudkleurtje. Oh ja, een leuk detail: wist je dat CEWE met deze mogelijkheid de TIPA Awards heeft gewonnen?

CEWE Pure
Heb je Net te weinig foto’s van de dag gemaakt om een klein fotoboekje vol te krijgen? Of heb je alle foto’s op je smartphone gemaakt en geen zin om te veel aan je fotoboek te sleutelen? Kies dan voor CEWE Pure. Voor dit fotoboekje heb je maar 22 foto’s nodig en het maken van dit fotoboekje vergt slechts vier stappen: installeer de app, selecteer je foto’s, controleer en bestel!

PS: wil jij kans maken op een waardebon van €25,-? Deel dan jouw foto van Koningsdag op Instagram of Facebook met de vermelding #cewekoningsdag en maak kans op dit koninklijke cadeautje. Fijne feestdag en geniet ervan!