Online Photo Challenge

De maand april staat in teken van de fotografie! Pak je camera erbij en doe mee met onze Online Photo Challenge. Iedere week zullen wij jou via onze facebookpagina een nieuwe fotografieopdracht geven en natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen.

De prijzen

Wat valt er te winnen? Degene met de meest originele en gave foto én fotoreeks wint Bongo Weekendtripbon en we geven ook een publieksprijs weg. Deel je beste foto op social media (Facebook & Instagram) tag CEWE erbij en zorg ervoor dat je de meeste likes binnenhaalt.

Beste Fotoreeks – Bongo Weekendtripbon
Beste Foto – Dinercheque
Publieksprijs – Waardebon CEWE

Aan het eind van de maand lever je al je foto’s bij ons in en zal een deskundige jury de foto’s beoordelen. Doe je ook mee voor de publieksprijs? Vergeet dan niet een screenshot mee te sturen van jouw foto op social media en de verzamelde likes!

De eerste opdracht ontvang je morgen. Houd onze Facebookpagina dus goed in de gaten! 

Succes en moge de beste winnen!

2 gedachten over “Online Photo Challenge”

  1. jammer dat je alleen kunt meedoen als je facebook hebt.
    Dit heb ik nooit gewild, en na alle commotie wil ik het helemaal niet meer.
    Dus nogmaals , jammer dat het alleen via facebook kan

    1. Beste Marti. Natuurlijk kun je ook meedoen zonder Facebook. Stuur je foto’s aan het eind van de maand naar foto@cewe.nl op en maak kans op leuke prijzen. Alleen voor de publieksprijs is het wel de bedoeling dat je jouw favoriete foto deelt op social media. Voor de andere prijzen is Facebook niet nodig. Hopelijk is je vraag zo beantwoord! Groetjes Eline van CEWE.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *