Carnaval, één van de feestelijke hoogtepunten in het jaar. Vooral in het zuiden van ons land vieren we het uitgebreid. Prachtige, versierde praalwagens en optochten, dagenlang leuke feesten en veel gezelligheid. Carnaval is voor velen een bijzonder moment in het jaar. 

Het is één van die momenten in het jaar die je wilt bewaren en maanden of jaren later nog met veel plezier op terug wilt kijken. Bijvoorbeeld met een fotoboek van CEWE, waar je de leukste, vrolijkste, gekste en meest bijzondere carnaval foto’s in bewaart. Om je carnaval fotoboek extra leuk te maken hebben we nu speciale cliparts toegevoegd in de software.

Op het moment dat je bezig bent met je fotoboek heb je de mogelijkheid om foto’s, sjablonen, cliparts, stijlen en nog veel meer toe te voegen. Je vindt deze opties aan de linkerkant in de software. Klik daar op cliparts.

Je vindt dan aan de linkerkant een rode knop met de tekst ‘meer’. Als je daarop klikt opent zich een scherm met nog meer categorieën. Daar vind je de optie ‘carnaval’. De leuke carnaval cliparts zijn direct te selecteren en te gebruiken in jouw fotoboek.

Veel plezier met de carnaval cliparts!