Jouw mooiste moment van 2017

Met de feestdagen in zicht is het een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Hopelijk heb jij een fantastisch mooi jaar gehad boordevol hoogtepunten. Misschien ben je wel ten huwelijk gevraagd of heb je de reis van je dromen gemaakt. Onze collega’s bij CEWE doen in ieder geval een boekje open over hun mooiste momenten van 2017.

Nu zijn wij natuurlijk erg benieuwd naar jouw mooiste moment van 2017. Ga naar onze Facebookpagina en check ons nieuwe filmpje! Je kan ook nog een jaar lang herinneringen winnen als je onder het filmpje een reactie achterlaat met jouw mooiste moment!

2 gedachten over “Jouw mooiste moment van 2017”

  1. Mijn man houdt niet van vakantie. Hij wil altijd werken en met drie kinderen op vakantie vindt hij vooral lastig. Mijn mooiste moment van 2017 is dat we eindelijk (nadat ik een aantal jaren alleen met de kinderen op vakantie ben gegaan) met ons hele gezin (mijn man, mijn drie kinderen en ik) op vakantie zijn gegaan!!! (Weliswaar naar een camping in Utrecht, maar het is een begin he!!)

    1. Wat fijn voor u dat uw man met de kinderen op vakantie zijn geweest. De afstand maak ook niet uit.
      Misschien een idee ergens op vakantie vlak bij zijn werk, zodat jullie savonds weer samen met het gezin zijn. Voor de kinderen is het al gauw goed, en voor u is het best fijn om te genieten van een andere plek en de natuur. Ik hoop voor dat er meer (korte) vakantie aan komen, het begin is er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *