Dinsdag 9 tot en met zondag 14 januari vindt de vakantiebeurs in Utrecht plaats! De vakantiebeurs wordt in 2018 voor de 48e keer gehouden en dat is niet voor niets; het is namelijk een prachtige inspiratiebron voor mooie (fotowaardige) vakantiebestemmingen. Heb je nog geen vakantie voor 2018 op het oog? Dan is de deze beurs een absolute aanrader!

Reis rond de wereld!
Utrecht is voor de meeste Nederlanders geen wereldreis. Door de centrale ligging is het, zowel met de trein als met de auto, goed te bereiken. Toch kun je in Utrecht op een kleine wereldreis gaan! De vele hallen van de Jaarbeurs zijn zo ingericht dat je bij de verschillende continenten en landen langs kunt lopen. Ontdek de tropische bestemmingen van hal vier, cruise door hal acht of blijf wat dichter bij huis in hal tien en elf. In de uiteenlopende hallen vind je talloze stands met de mooiste bestemmingen, lekkere hapjes of producten en accessoires, zoals mooie campingspullen.

CEWE stand
Natuurlijk is fotografie één van de leukste (en belangrijkste) dingen om te doen tijdens je vakantie. Je ontdekt andere culturen, diverse natuur of mooie oude gebouwen; dat wil je graag vastleggen om er later nog van te kunnen genieten en op terug te kunnen kijken. CEWE houdt ervan om haar klanten optimaal te voorzien van informatie omtrent reizen en fotografie. Zo schrijven we vaak blogs met tips over interessante steden om te bezoeken of de mooiste omgevingen om op vakantie te gaan. We vinden het niet alleen leuk om jou hierover te vertellen via onze blogs, maar ook om je hier persoonlijk over te vertellen! Vraag daarom  onze collega’s het hemd van het lijf tijdens  de vakantiebeurs over fotograferen op vakantie of het ontwikkelen van de foto’s na je vakantie!

Je vindt de stand van CEWE in hal 3.

Praktische informatie
De vakantiebeurs vindt plaats in de Jaarbeurs (Jaarbeursplein, Utrecht). Dit terrein bevindt zich vlak naast het station en naast de Jaarbeurs is voldoende mogelijkheid om te parkeren.

Op dinsdag is de vakantiebeurs uitsluitend voor vakbezoekers. Bezoek de beurs daarom op één van onderstaande dagen:

  • Woensdag 10 januari: 10.00 – 17.30 uur
  • Donderdag 11 januari: 10.00 – 17.30 uur
  • Vrijdag 12 januari: 10.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag 13 januari: 10.00 – 20.00 uur – geopend tot 22.00*
  • Zondag 14 januari: 10.00 – 17.30 uur

* Op zaterdag vindt er in hal negen een speciaal evenement plaats: “night at the vakantiebeurs”, met leuke activiteiten, lekker eten en multicultureel entertainment. Het is daarom extra leuk om de beurs op zaterdag te bezoeken!

Om te voorkomen dat je in de rij moet wachten voor een kaartje, kun je jouw kaarten het beste online bestellen. Iedereen onder de 16 jaar betaalt op de vakantiebeurs geen entree. Laat je de auto liever staan? Dan heeft de NS ook een mooie aanbieding voor je klaarstaan: voor maar €28,- reis je heen en weer naar Utrecht en geniet je de hele dag van deze gezellige beurs!

Hopelijk zien en spreken we je persoonlijk op de vakantiebeurs. Graag tot dan!