Met de ietswat druilerige zomermaanden die we achter de rug hebben, kunnen onze fotoboeken wel wat kleur gebruiken! Voor een extra vrolijk uiterlijk van je fotoboek, heeft CEWE een aantal functies ingebouwd in de software. Zo kun je eenvoudig jouw CEWE fotoboek opvrolijken.

 

Kies een vrolijke stijl
Zodra je alle foto’s voor je vrolijke fotoboek geselecteerd hebt, kun je aan de slag met het ontwerpen van jouw CEWE Fotoboek. Als je de software nog niet hebt gedownload, dan kun je dat hier doen. Met de software kies je eenvoudig uit tal van opmaken en dus ook voor mooie vrolijke tinten. Als je de foto’s voor je fotoboek hebt gekozen, kun je de foto’s in de software naar het middenscherm slepen. Zodra de foto’s op het middenscherm geladen zijn, krijg je de keuze om een stijl uit te kiezen. De software heeft verschillende stijlen die je kunt gebruiken. Bij een vrolijk fotoboek past een vrolijke stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de stijl ‘kleurrijk’.

Controleren en bewerken
De software-assistent maakt automatisch een voorstel voor het fotoboek. Alhoewel het automatisch vullen van de pagina’s erg goed werkt en de foto’s op een leuke manier in het fotoboek worden geplaatst, kan het zijn dat je jouw eigen tint eraan wilt geven. Nog even snel een minder mooie foto verwijderen of juist een foto meerdere keren terug laten komen omdat het zo’n leuke foto is! Daarnaast voegt de gekozen stijl automatisch tekstvakken toe: aan jou de taak om de foto’s op een bepaalde bladzijde van leuke teksten te voorzien.

Hoe zorg ik voor extra vrolijkheid?
Na de vorige stappen heb je waarschijnlijk al een erg vrolijk fotoboek. Maar om te zorgen voor de kers op de taart, kun je nog meer toevoegen! In het opmaakscherm zie je links onderin een keuzescherm met: achtergronden, sjablonen & kaders en cliparts. Kies hier een vrolijke toevoeging door, naar eigen smaak, een opvulling toe te voegen! Ook het lettertype kan erg bepalend zijn voor het boek. Het lettertype verander je bovenin het scherm bij het kopje ‘tekst’. Onder andere ‘indie flower’, ‘Jokerman’ en ‘Juice ITC’ zijn voorbeelden van vrolijke lettertypes. Je kunt zelfs de tekst of de achtergrond van de tekst nog een vrolijke invulling geven door de kleur ervan te veranderen. Dit doe je ook bij het kopje tekst bovenin het scherm.

Bekijk klantvoorbeelden voor inspiratie
Bij CEWE zijn we natuurlijk erg goed in het leveren talloze functionaliteiten  om mooie fotoboeken te ontwikkelen. We leveren hierbij de meest uitgebreide opties en we proberen steeds weer te innoveren. Dit doen we niet alleen met onze software, maar ook met de kwaliteit van onze boeken. Door deze instelling leveren we de beste fotoboeken. Alhoewel we hier erg ons best voor doen, kunnen we onze klanten qua  ontwerpkunsten vaak niet evenaren. De fotoboeken die onze klanten via de software van CEWE maken zijn werkelijk fantastisch! Klik hier om wat fotoboeken van klanten te bekijken.

Veel succes en plezier bij het maken van je vrolijke fotoboek!