Het CEWE FOTOBOEK is niet alleen via CEWE Fotoservice verkrijgbaar, maar ook bij partners van ons. Bijvoorbeeld bij Albert Heijn. En daar is het CEWE FOTOBOEK als beste uit de test gekomen van het AD! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee.

Je vakanties, de geboorte van je (klein)kinderen, verjaardagen, je trouwdag, de gewone alledaagse levensgebeurtenissen: we fotograferen er flink op los met elkaar. Al jouw dierbare herinneringen wil je natuurlijk verzamelen in mooi fotoboek, maar dan wil je er wel zeker van zijn dat de kwaliteit van dat fotoboek goed is. We hebben mooi nieuws: het CEWE FOTOBOEK bij Albert Heijn is als beste uit de test gekomen bij een test van het Algemeen Dagblad.

Eenvoudige software en scherpe foto’s
De jury van het AD heeft diverse fotoboekenaanbieders getest, waaronder Albelli, Apple, Fotofabriek.nl, Hema, Pixum en natuurlijk Albert Heijn. CEWE Fotoservice als aanbieder is in deze test niet meegenomen. De leden beoordeelden daarin niet alleen het eindresultaat, maar ook de software en het gemak waarmee die software bediend kan worden. We zijn er zeer trots op dat de software van Albert Heijn de jury het meest bekoorde. De software is bij Albert Heijn overigens precies hetzelfde als bij CEWE Fotoservice. “De foto’s laten zich kinderlijk eenvoudig verschuiven en verwisselen.”, aldus het kritische panel.

Een eenvoudig te bedienen softwareprogramma is één ding, maar je wilt vervolgens natuurlijk ook dat de foto’s van uitstekende kwaliteit zijn. Bovendien wil je dat de foto’s die jij met veel zorg in je fotoboek hebt gezet ook daadwerkelijk en op de juiste manier in het fotoboek staan én je wilt geen rare kaders, achtergronden of vreemde foto’s in je fotoboek. Klinkt logisch en vanzelfsprekend, maar toch bleek dat niet alle aanbieders dit voor elkaar kregen.

Daarnaast is de printkwaliteit natuurlijk van groot belang. De jury zegt daarover: “Opvallend is dat vijf van de aanbieders de kleuren en contrasten automatisch hebben opgekrikt. Albert Heijn en Pixum leveren de mooiste, meest neutrale kleuren en winnen zo ook deze slag.”

Prijs-kwaliteitverhouding
Nadat de vierkoppige jury alle onderdelen van de test had doorlopen, waren ze duidelijk en eenduidig in hun oordeel: de fotoboeken van Albert Heijn hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. We zijn apetrots op het lovende eindoordeel van de jury: “De software is snel en gemakkelijk te bedienen. Ook het resultaat mag er zijn: scherpe foto’s in mooie, neutrale kleuren.” Heb jij je vakantiefoto’s van afgelopen zomer nog niet verzameld in een fotoboek? Download dan snel onze handige fotosoftware met volop nieuwe mogelijkheden. De kwaliteit van het fotoboek zit wel goed namelijk ;-)!