Vakantiefotoboek Vakantiefotoboek

Nu de zomerperiode alweer bijna voorbij is, wordt het tijd om jouw CEWE vakantieboek te ontwerpen. Met de vele mogelijkheden van CEWE zorg je dat jouw vakantiefotoboek er mooi uit komt te zien. Lees hieronder waarom CEWE de beste optie is voor het ontwerpen van je vakantiefotoboek.

Kwaliteit
CEWE is de enige aanbieder van fotoboeken met echt fotopapier en dat betekent dan ook dat we voor kwaliteit staan. Bij het ontwerpen van jouw vakantiefotoboek proberen we er alles aan te doen om een mooi en goed fotoboek te leveren waar je nog lang plezier van kan hebben. Hierbij hoort een goede kaft en papiersoort. Ook het inbinden is erg belangrijk, je wilt immers niet dat het boek binnen de kortste keren uit elkaar valt… Kortom; kies je voor CEWE, dan kies je voor het beste fotoboek!

Formaat
Of je nu 10.000 of 100 foto´s wilt ontwikkelen, CEWE heeft altijd wel een formaat dat geschikt is voor jouw hoeveelheid (vakantie)foto´s. De kleinste afmeting is 15×11 cm en de grootste 38×29 cm. Daarnaast varieert het aantal bladzijden van 26 tot en met 178! Ook het formaat van de foto’s in het fotoboek is helemaal naar wens te veranderen. Zo kun je ook heel veel foto’s kwijt in een klein fotoboekje.

Mogelijkheden van de bestelsoftware
Met de bestelsoftware van CEWE ben je verzekerd van legio opties om jouw fotoboek mooi te maken. Zo biedt onze software verschillende stijlen. Kies ervoor om bepaalde stijlen en thema’s toe te passen op het fotoboek. Filter bij ´stijlen´ aan de linkerkant van het ontwerpscherm van de software op een onderwerp. Voor vakanties kies je voor de optie: ‘reizen’ in het selectiescherm van de stijlen. Nadat je een stijl hebt gekozen kun je verder gaan met het ontwerpen. Hier kun je wederom op een thema filteren zoals ‘reizen’ of ‘vakantie’, of kies een leuke clipart voor jouw stedentrip, door te filteren op ‘steden’. Klik op het rode vakje met ‘meer’ om nog meer leuke opmaken te ontdekken. Voeg een kaartje van de omgeving van je vakantieadres of -land toe door op het landkaart symbooltje te klikken dat rechtsboven in, bij web, in het ontwerpscherm staat.

Een tekst toevoegen aan het boek kan erg eenvoudig. Je voegt een tekstvak toe door op alt+t te klikken of door bovenin het scherm op het symbooltje te klikken met het tekst-teken en het plusje.

Fotoboeken bestellen met de CEWE app
Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je vakantiefotoboek te bestellen via een speciale app. Selecteer gemakkelijk je foto’s van je telefoon of tablet en ontwikkel direct een fotoboek. De app vind je door in de app store van Android of de apple store te zoeken op CEWE. Hierdoor kun jij je fotoboek al bestellen als je nog op vakantie bent en geen laptop of computer bij de hand hebt. Superhandig en je kunt je fotoboek direct bekijken als je thuiskomt van de reis.

Of je nu gaat voor een vakantiefotoboek of een vakantiefotocollage: we raden je vooral aan om iets te doen met je foto’s. Het is immers erg zonde als de foto’s op de computer belanden zonder dat je er ooit weer naar kijkt! Veel plezier bij het maken van jouw CEWE vakantiefotoboek.

2 gedachten over “Vakantiefotoboek”

  1. Voor mij komt dit artikel iets te laat! Ik heb het vakantieboek van onze dochter al besteld, voor het eerst met de nieuwe software.

    Ik vond de optie stijlen interessant, maar toch niet voor het hele album. Het is echter ook mogelijk om per spread van twee bladzijden een thema te kiezen. Ik heb dat gedaan voor een aantal blz. over de stad Londen.

    Het viel mij opnieuw op dat er voor bepaalde landen en steden heel veel opties aan cliparts zijn, maar voor andere totaal niet. Ik check met enige regelmaat of er nieuwe achtergronden of cliparts bijgekomen zijn en dan blijken dat vaak nog meer van dezelfde populaire bestemmingen te zijn maar niet van nieuwe bestemmingen. Zo kon ik in dit geval van Londen veel vinden, van Zwitserland/Bern weinig en van Polen totaal niets. Ook van andere populaire vakantiebestemmingen zoals Duitsland zelf zijn er niet veel te vinden en van bijv. Dubai en Israël maar ook vele andere landen helemaal niets.

    Ik weet dat Cewe Nederland daar misschien niet veel invloed op heeft maar misschien zou het toch eens aangekaart kunnen worden?

    Anny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *