Of je deze vakantie nu in Nederland blijft, de auto naar Frankrijk pakt of het vliegtuig richting Italië instapt: CEWE is altijd dichtbij. Dat heeft zo zijn voordelen! Zo kun jij in een heleboel landen in Europa direct je vakantiefoto’s afdrukken bij verschillende van onze partners. Denk bijvoorbeeld aan de Kruidvat in Nederland of de Cora in Frankrijk: in deze – en nog veel meer landen – heeft CEWE speciale machines staan, zodat jij snel en gemakkelijk jouw vakantiefoto’s kunt afdrukken op je vakantieadres!

Partners in heel Europa
Doordat CEWE samenwerkt met uiteenlopende partners in heel Europa, kunnen we jou de mogelijkheid bieden om je vakantiefoto’s al tijdens je vakantie af te laten drukken. Geniet je van de Middellandse zee in Frankrijk? Breng dan een bezoekje aan Cora of Fnac en druk je vakantiefoto’s direct af. Fietsend de Dolemieten in Italië door? In Italië kun jij in een mum van tijd je sportieve foto’s laten zien aan je campinggenoten.

Waar vind je de OSF-machines?
Hieronder vind je een overzicht van een aantal populaire vakantiebestemmingen en de bijbehorende partners. In deze winkels vind jij een OSF-machine van CEWE waar je jouw foto’s kunt laten afdrukken.
• De foto’s van de gezellige avondjes in de Italiaanse pizzeria’s druk je af bij zaken als Euronics of Mitas Foto World. Klik hier voor de partners.
• Herinneringen ophalen aan een Duits avondje pils drinken? In winkels als Saturn, Rossmann en Ring Foto staat een OSF-machine van CEWE voor je klaar.
• Fijne foto’s van de croissants en baguettes op de camping afdrukken in een Franse winkel? De winkels van Fnac en Ora zijn the place to be – of eigenlijk ‘Le lieu d’être’.
• Zit je met de hele familie lekker knus in een vakantiehuisje in Zeeland? Ga op zoek naar een Kruidvat en je geniet nog dezelfde avond van de prachtige foto’s die je die dag hebt gemaakt!

Ook in landen als Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Engeland vind je op verscheidene plekken een OSF-machine van CEWE.

Zo werkt het
Heb je een OSF-machine in een winkel van een van onze partners gevonden? Dan kun je, met behulp van een kabeltje, je telefoon aansluiten op de machine. Dit kabeltje hoef je niet zelf mee te nemen, maar is aan de machine bevestigd. Staan je foto’s op je fotocamera? Ook die kun je met een kabeltje aansluiten, maar de OSF-machines van CEWE herkennen ook SD-cards. Zelfs als je foto’s op een harde schijf of USB-stick staan, kun je gebruik maken van de OSF-machines. Bovendien is het ook altijd mogelijk om de foto’s via Bluetooth naar de OSF-machine te versturen. Op die manier is er altijd wel een vorm die past bij jouw apparaat en voorkeur.

Mobiele mogelijkheden van CEWE
De OSF-machines zijn overigens niet de enige manier om je – ook tijdens je vakantie – te vermaken met CEWE. Zo kun je namelijk je vakantiefoto’s ook direct als wenskaart naar je familie en vrienden versturen. Je maakt zelf je kaart op en wij versturen de kaart voor je. Doordat de kaart in Nederland wordt verstuurd, is hij snel bij de ontvanger. Op die manier voorkom je dat jij alweer thuis bent als de kaart aankomt. In dit blog lees je meer over het versturen van je vakantiekaartjes via CEWE.

Vakantieboek maken op vakantie
Zit jij op een regenachtige avond in je caravan en verveel je je een beetje? Of heb je zin om een middagje creatief bezig te zijn? Met de CEWE app kun jij je vakantieboek al gedurende je vakantie ontwerpen. Bestel je ‘m op tijd, dan is de kans groot dat je CEWE FOTOBOEK bij thuiskomst al in de brievenbus ligt.

Je kunt de app downloaden via de app-store of via de website van CEWE. Daarna kun je gelijk aan de slag. Je begint met de keuze voor het fotoproduct dat je gaat maken. Zoals je in het balkje bovenin kunt zien, zijn er behoorlijk wat mogelijkheden in de app. Je kunt een CEWE FOTOBOEK ontwerpen, maar het is ook mogelijk om via de app aan de slag te gaan met een CEWE FOTOKALENDER, ansichtkaarten, CEWE WANDDECORATIE of smartphone- en tabletcovers.

Ben je klaar met ontwerpen van je fotoproduct, dan kun je het opslaan en via de app laten verzenden. Gelukkig hoef je je fotoboek niet in een avond af te maken; net als in de gewone software kun je jouw fotoproduct gewoon opslaan en later verdergaan. Het is zelfs mogelijk om verschillende fotoproducten tegelijk te ontwerpen. Open de app en klik op de button met ‘alle producten weergeven’ onderin in het midden. Automatisch verschijnt dan de lijst met al jouw producten . Zo kun je op ieder moment verder met het ontwerpen van jouw fotoboek, kalender of ander fotoproduct.

Namens CEWE een hele fijne vakantie gewenst en veel plezier met onze producten en diensten!