Het is alweer een tijdje zomer en de kans is dan ook groot dat je deze blog tijdens je welverdiende zomervakantie leest! Of de zomervakantie nog te wachten staat, al voorbij is of dat je momenteel op vakantie bent: de webworkshops van CEWE helpen je om jouw vakantiefoto’s en kennis over fotografie naar een hoger niveau te tillen. Bij CEWE begrijpen we als geen ander dat je de vele opties van de software kan vergeten, vandaar dat de CEWE webworkshop een geweldige manier is om jouw kennis over de software weer eens op te frissen. Lees hieronder meer over deze leuke kans om iets bij te leren en waarom deze videosessies jou kunnen helpen met je foto’s!

Webworkshops CEWE Fotoboek
Bij de webworkshops over het CEWE Fotoboek worden handige tips gegeven om je fotoboek mooier te maken. De sessies worden in drie niveaus gegeven. Om te zorgen dat er altijd wel een tijdstip is waarop jij je kennis op kunt vijzelen, zijn de momenten van de sessies verdeeld over drie tijden op meerdere dagen. Heb je nog niet erg veel ervaring  met het maken van CEWE fotoboeken? Dan is het aan te raden om eerst de workshop “hoe maak ik een fotoboek?” te volgen. Hierbij worden alle basics uitgelegd. Bij workshop 2: “Hoe maak ik mijn fotoboek nog mooier?”, wordt dieper ingegaan op de functies van de CEWE software voor het maken van je boek vol mooie kiekjes. Als je eigenlijk alle functies van de software begrijpt, maar toch benieuwd bent naar de creatieve mogelijkheden van het ontwerpen, dan is workshop 3; “het creatieve fotoboek”, aan te raden.

Benieuwd wanneer je één van deze interactieve sessies kunt volgen? Klik dan hier en schrijf je gelijk in!

Webworkshops fotografie (fotocompositie)
Bij CEWE zijn we constant in de weer om jou te helpen om je foto’s nog mooier te maken. Zo ontwikkelen we niet alleen jouw foto’s met de beste kwaliteit, maar ondersteunen we ook bij je kennis over het fotograferen en geven we creatieve tips. Dit doen we middels blogs als deze, maar ook door het geven van interactieve webworkshops. Tijdens deze sessies geven we antwoord op vragen, maar leggen we ook onderwerpen uit binnen de fotografie. Komende workshops fotografie gaan over fotocompositie. Hoe krijg je diverse delen tot één goed beeld? Dat is waar CEWE je tijdens deze leermomenten meer over vertelt.

Benieuwd wanneer jij deze sessies kunt volgen? Klik dan hier en schrijf je gelijk in!

Webworkshops Powerpoint
Het programma Powerpoint is het meest gebruikte programma om presentaties vorm te geven. Dat het ook een uitstekend hulpmiddel is om je fotoboek vorm te geven was voor mij echter ook nieuw. Tijdens deze leermomenten worden de mogelijkheden van dit presentatieprogramma uitgelicht en uitgelegd.

Benieuwd wanneer jij sessies kunt volgen? Klik dan hier en schrijf je gelijk in!

Interactief
Tijdens bovenstaande workshops kun je live meekijken op het scherm van onze CEWE medewerker. Bovendien heb je de mogelijkheid om al jouw vragen te stellen, die direct live beantwoord worden. In een uurtje word je, gratis en voor niets, meegenomen in de wereld van CEWE.

Schrijf je snel in op de site van CEWE. We wensen je veel plezier en leerzame momenten!