Vanaf 1 tot 16 april aanstaande ga je CEWE weer op de Nederlandse televisie voorbij zien komen. In deze periode draait de tv-commercial van CEWE fotoboeken namelijk op de zenders RTL, National Geographic, Discovery Channel en TLC. In onze commercial spelen de klanten van CEWE Fotoservice een hoofdrol. Dat vinden we niet meer dan logisch; zij weten immers als geen ander hoe ze de mogelijkheden van de CEWE software kunnen gebruiken om hun creativiteit tot uiting te laten komen.

Familie Koers
Een van de gezinnen in de commercial is de familie Koers. Erica Koers heeft samen met haar man Leon drie kinderen. Door de jaren heen heeft ze al bijna veertig CEWE Fotoboeken gemaakt. De CEWE Fotoboeken in haar kast, laten foto’s zien van haar kinderen door de jaren heen. Maar ook maakt Erica fotoboeken van natuurfoto’s en van vakanties. Ze vertelt: “Ieder jaar komen er zo’n 6 tot 8 boeken bij. Het is in de loop van de jaren echt een hobby van me geworden.” Erica kan als geen ander vertellen over de producten van CEWE! En wat is er leuker dan om dat op tv te doen?

Familie Oppenheimer
Naast de familie Koers, straalt de familie Oppenheimer in de tv-reclame van CEWE Fotoservice. Onlangs zijn ze met het hele gezin naar Zuid-Afrika afgereisd. Een prachtige en onvergetelijke reis, waar ze een prachtig CEWE Fotoboek van hebben gemaakt. Bij de Oppenheimers is het de man des huizes die de CEWE Fotoboeken ontwerpt. In zijn jonge jaren heeft Frank Oppenheimer een opleiding analoge fotografie gevolgd. Ook al heeft hij een drukke baan als chirurg; de interesse voor fotografie is nooit verdwenen. Hij vertelt: “Het aanlokkelijke aan het ontwerpen van een CEWE FOTOBOEK is dat je een reis op elk moment opnieuw kan beleven. Maar ook het opmaakproces vind ik leuk. Het sorteren en uitkiezen van de foto´s, het creatieve werk voor de lay-out: het is een leuke uitlaatklep voor na mijn werk.”

Exclusief fotopapier
Beide gezinnen hebben de hoogwaardige kwaliteit van ons exclusieve fotopapier ontdekt. Iets waar CEWE Fotoservice garant voor staat. Doordat we van oorsprong een echt fotobedrijf zijn (en geen fotoboekenbedrijf, zoals vele van onze collega’s), bieden we nog altijd de mogelijkheid om je fotoboek op echt fotopapier te laten afdrukken. Daarbij heb je de keuze tussen glanzend of mat fotopapier, maar ook normaal papier is mogelijk voor in je fotoboek. Welke variant (foto)papier je ook kiest, je kunt er te allen tijde van uit gaan dat we jouw dierbare momenten op de hoogst mogelijke kwaliteit papier afdrukken.

Ga jij ons en onze klanten op tv spotten? Houd de zenders RTL, National Geographic, Discovery Channel en TLC in de gaten!