Liefste lezer,
Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw maar CEWE houdt toch wel het meeste van jou! Al het gepoch op een stokje: 14 februari is het weer Valentijn! De tijd van romantiek en liefde. Om deze dag te vieren heeft CEWE voor jou allerlei leuke tips! Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke, originele valentijnskaart? Of misschien een mooi fotoboek met al jullie romantische momenten? Als je echt uit wil pakken bij je geliefde, dan kan je natuurlijk ook kiezen voor een CEWE wanddecoratie van jullie tweeën.

Valentijn_3

De foto(‘s)
Zonder foto kom je natuurlijk niet ver. Waarschijnlijk heb je tal van foto’s van jullie samen, maar welke moet je dan uitkiezen? Afhankelijk van het fotocadeau, kies je de foto. Als je een fotoboek maakt, dan heb je de keuze uit meerdere foto’s. Gebruik je maar één foto, dan moet dit natuurlijk wel een goede foto zijn. Kies daarom voor een foto die genomen is op een moment waar jullie beide fijne herinneringen aan hebben, zoals die leuke stedentrip naar Parijs of die romantische vakantie in Italië. Als je kijkt naar de foto moet je dat moment nog even weer herbeleven. Kies vooral een foto waar jullie allebei goed opstaan, anders belandt het cadeau al snel op de zolder en dat zou zonde zijn!

Foto kaart valentijn

Valentijnskaart
Een normale valentijnskaart koopt iedereen zo in de winkel, maar als je echt het verschil wilt maken, dan moet je uitpakken! Uitpakken doe je zeker met een mooie kaart van CEWE met bijvoorbeeld een leuke foto van jullie samen. Het is immers veel romantischer als je zelf een persoonlijke kaart maakt. Bestel de kaart eenvoudig op onze website. CEWE stuurt de kaart rechtstreeks naar je grote liefde.

Tip: op deze kaart kun je jouw grote liefde bijvoorbeeld uitnodigen voor een etentje voor twee bij jou thuis of een leuk dagje uit!

Valentijn_4

CEWE Fotoboek
Heb je teveel foto’s voor één kaartje en kun je dus niet kiezen welke foto op het kaartje moet? Verras je geliefde dan met een mooi CEWE fotoboek! In een fotoboek is genoeg ruimte voor alle mooie momenten die jullie al hebben meegemaakt. Met de software van CEWE maak je eenvoudig een fotoboek om verliefd op te worden! Benieuwd wat voor foto’s je kunt gebruiken? Kijk eens bij je (oude) vakantiefoto’s. Maar ook alle andere lieve foto’s zijn natuurlijk goed voor in jullie boek. Natuurlijk is er meer dan alleen jouw grote liefde, dus neem in dit boek ook direct andere lieve mensen om je heen mee in dit fotoboek. Een uitstekende manier om jouw grote liefde en al je andere geliefden voor eens en voor altijd te bundelen!

dflt_detpop_dco_foto_auf_holz_06

CEWE Wanddecoratie
Alhoewel een bosje bloemen het altijd goed doet, is het nog leuker om je partner echt een uniek cadeau te geven, toch? Naast valentijnskaarten of fotoboeken heb je bij CEWE de keuze uit verschillende wanddecoraties. Verras je liefste daarom met een mooie foto aan de muur. Daarvoor is een goede foto van groot belang, maar ook is het verstandig rekening te houden met het materiaal. CEWE biedt daarom een ruime keuze aan diverse materialen wanddecoratie, zodat er altijd wel iets bij jouw interieur past. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op hout? Of op acrylglas? Bekijk alle varianten op onze website en kies jouw eigen CEWE wanddecoratie.

Nog meer liefde?
Is je partner niet snel tevreden? Of zoek je iets anders dan een wanddecoratie of een kaart? CEWE biedt naast lieve kaarten, fotoboeken en wanddecoraties nog veel meer! Bijvoorbeeld een mooie telefoon-cover met foto, zodat die nieuwe telefoon van je partner niet beschadigd raakt en waardoor – en dat is misschien wel veel belangrijker -je partner altijd aan je denkt als hij of zij op de telefoon kijkt!

Of je dus kiest voor een CEWE wanddecoratie boven de schoorsteen of voor het CEWE fotoboek, CEWE zorgt er in ieder geval voor dat je thuis mag komen op 14 februari. CEWE wenst jou en je partner veel liefde en een fijne valentijn samen!

Dikke kus en veel liefs van CEWE!