De maand december is een gezellige tijd waarin we ons met z’n allen verheugen op de kerstdagen en oud & nieuw. Op de radio zijn kerstliedjes te horen, de kerstbomen worden massaal het huis in gesleept en de kerstkaarten worden geschreven en verstuurd. December is daarmee een maand waarin veel dierbare herinneringen worden opgehaald én nieuwe herinneringen worden gemaakt. Die herinneringen wil je goed bewaren. CEWE geeft je tips voor een prachtig kerstfotoboek.

kerstfotoboek

Fotoboeken van CEWE
Je bent van CEWE gewend dat we de hoogste standaard leveren. Wij vinden het belangrijk om jouw herinneringen zo mooi en goed mogelijk weer te geven. Het maken van de fotoboeken doe je zelf, maar de kwaliteit ligt in onze handen. Wist je dat we een 100% tevredenheidsgarantie op al onze fotoboeken, wanddecoratie en kalenders hebben? Dat houdt in dat je – mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over het resultaat – van ons gratis een nieuw exemplaar toegestuurd krijgt of je geld terugkrijgt. We doet dit om ervoor te zorgen dat je bij CEWE altijd met een gerust hart je fotoboeken bestelt.

Kerstfoto’s maken
Natuurlijk leg jij alle mooie momenten van de kerst van 2016 vast op je camera. Ben je van plan om na afloop een mooi kerstfotoboek te maken, dan hebben we een aantal tips voor je. Wat een kerstfotoboek zo leuk maakt, zijn bijvoorbeeld niet alleen de foto’s van de kerstdagen zelf. Het in huis halen van de kerstboom, het ophangen van de kerstversieringen in huis, het versturen van kerstkaartjes: het zijn allemaal waardevolle momentjes. Maak daarom niet alleen tijdens kerst, maar ook voor de kerst foto’s van jullie gezellige activiteiten. Gaan jullie samen de stad in om kerstcadeautjes voor elkaar te kopen? Vergeet niet een foto te maken als jullie met tassenvol samenkomen in een cafeetje. Loop je een loslopende Kerstman tegen zijn bolle lijf? Foto!

Tegenwoordig kun je ook video’s opnemen in je fotoboek. Vergeet dus niet om filmpjes te maken van de gezellige momenten.

cliparts

Kerst cliparts
Tussen kerst en oud en nieuw zijn veel mensen vrij. De perfecte tijd om met je kerstfotoboek aan de slag te gaan. In onze software vind je uiteenlopende opmaakfuncties, die van jouw CEWE fotoboek een écht kerstboek maken. Een van die functies zijn de cliparts: leuke getekende afbeeldingen, die je onder, boven, naast of op je foto’s kunt plaatsen en die jouw fotoboek nét dat beetje extra geven. In de software hebben we een aantal standaard cliparts. Door op de knop ‘Meer downloaden’ te klikken kom je in een gigantisch bestand van cliparts terecht. Genoeg te kiezen! Heb je een leuke clipart gevonden die je aan jouw fotoboek wilt toevoegen? Beweeg je cursor op de clipart en sleep ‘m met de linker muisknop ingedrukt op de gewenste plaats in het fotoboek. Vervolgens kun je de cliparts vergoten, verkleinen of draaien, zodat ze op precies de goede manier staan.

achtergrond-kerst

Achtergronden
Net als dat we een uitgebreid assortiment cliparts hebben, hebben we ook uiteenlopende achtergronden voor je verzameld. Je kunt zelf het thema kiezen. Wil je liever geen kerstachtergrond, kies dan bijvoorbeeld voor het thema ‘winter holiday’ of ‘natuur’. Heb je een mooie foto van jezelf die je als achtergrond wilt gebruiken? Dat kan ook! Plaats ‘m als foto in het fotoboek over de volledige pagina en kies voor ‘foto als achtergrond links, rechts of over beide pagina’s (die functies vind je bovenin de balk van de CEWE software). Wil je de achtergrond het liefst wat vervagen? Dan kies je voor de functie ‘foto bewerken’, nadat je de foto over het volledige oppervlak hebt geplaatst. Vervolgens maak je de keuze uit de optie ‘Achtergrondfoto’, ‘Vervagen’ of ‘Bewegingsonscherpte’. Zo kun jij je eigen kerstfoto als achtergrond gebruiken.

sjablonen-kaders-kerst

Sjablonen en kaders
De derde opmaakfunctie zijn de sjablonen en kaders. Je raadt het al: ook daar hebben we een grote variëteit aan kerstgerelateerde versieringen. Door op de knop ‘Meer downloaden’ te klikken, vind je alle sjablonen en kaders die we voor je hebben gemaakt. Door sjablonen en kaders rondom je foto’s te plaatsen, geef je jouw kerstfotoboek die echte kerstsfeer mee.

sjabloon

Kerst door de jaren heen
Ben je nog steeds op zoek naar een origineel kerstcadeau? Dan kun je natuurlijk ook voorafgaand aan kerst een kerstfotoboek maken, met foto’s van jullie kerstvieringen door de jaren heen. Met name leuk als de kinderen en/of kleinkinderen al wat ouder zijn en ze foto’s van bijvoorbeeld tien jaar terug zien. Foto’s kijken van vroeger wordt op die manier een heel leuk tijdverdrijf tijdens de kerstdagen!

kerstcadeau-fotoboek