De tijd dat een foto slechts een mooi plaatje op fotopapier was, is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel producten waar je dat mooie plaatje op kunt laten bedrukken. Van broodtrommels tot dekbedden en van puzzels tot tassen; je kunt het zo gek niet bedenken of er kan wel een foto op bedrukt worden. Natuurlijk kijken we bij CEWE ook naar de wens van jou als klant. Waar zou jij je foto op willen laten bedrukken? Een van de veelgevraagde fotoproducten is de smartphone en tablet cover!

covers-smartphone

Bescherming voor je apparaat
Een beschermhoesje voor je apparaat is functioneel, maar kan ook best leuk zijn, toch? Dat vonden we bij CEWE in ieder geval wel. En daarom bieden we je een uitgebreid assortiment beschermhoesjes voor heel veel toestellen. Het enige wat jij hoeft te doen is je mooiste foto uitkiezen (en dat kan een beste klus zijn, hoor ;-)). Je eigen fantasie de enige beperkende factor. Want of je nu een foto van je (klein)kinderen, een foto van een gaaf kunstwerk of van een mooi landschap achter op je smartphone of tablet wilt – je bepaalt het helemaal zelf.

Soorten en maten
De covers van CEWE zijn er in verschillende soorten en maten. Zoals je weet zijn er honderden verschillende telefoons. Hoewel het niet voor iedere soort is gelukt, hebben we wel geprobeerd om voor de meeste (en meest gangbare) modellen een mogelijkheid te bieden. Daarbij heeft iedere cover een uitsparing op de plek van de camera en de aansluitingen. We lichten de meest bijzondere soorten voor je uit.

siliconen-cover

Bijna altijd raak; siliconen cover
De siliconen cover is een hoesje dat voor bijna iedere smartphone geschikt is. De siliconen cover is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat bestendig is tegen schokken. De siliconen covers worden bedrukt met een speciaal afgestelde druktechnologie, waarbij de cover meebeweegt bij elke beweging. Super flexibel dus. Je schuift ‘m gemakkelijk om je smartphone. De siliconen cover is verkrijgbaar in maar liefst 204 verschillende modellen. Grote kans dat jouw toestel er tussen zit!

tough-cover

Tough cover
De tough cover is een mix van de premium en de siliconen cover; de harde buitenkant beschermt je smartphone tegen stoten en krassen, terwijl de kern van de siliconen beschermt tegen extreme schokken. Het leuke van deze tough cover is dat de volle 100% van het oppervlak is bedrukt, dus ook de zijkanten. De tough cover is beschikbaar in 16 verschillende modellen.

cover-zijwaartse-flap

Lederen hoes
Naast de kunststoffen en siliconen hoesjes, heb je ook de mogelijkheid om een cover met een flap te bedrukken met jouw foto. Deze hoesjes zijn gemaakt van leer en kun je om je gehele smartphone klappen voor optimale bescherming. Ook handig; je kunt aan de binnenkant van de flap je pasjes kwijt. Op die manier heb je alles op één plek opgeborgen. De lederen cover is er met een zijwaartse flap, maar ook met een neerwaartse flap!

cover-ipad

iPad cover
Heb je een iPad en ben je op zoek naar een functionele, maar mooie beschermhoes? Dan heeft CEWE de perfecte optie voor je. De iPad covers van CEWE kun je namelijk eveneens bedrukken met je mooiste foto. En het fijne is: doordat het oppervlak groter is, komt je foto extra mooi uit. Je kunt kiezen uit een ‘gewone’ cover en ééntje met een stevige kunststof rand eromheen.

Hoe maak ik een smartphone cover?
Leuk, hè? Zo’n cover! Wil je er zelf eentje maken? Dat is heel eenvoudig. Op onze website vind je een overzicht van de mogelijkheden. Klik op je favoriete soort cover en klik vervolgens op ‘online bestellen’. Vervolgens wordt gevraagd welk model telefoon je hebt. Voer het model in en klik op de afbeelding van de telefoon. Er wordt gevraagd om je foto te uploaden. Kies de foto die je op de achterkant van je cover wilt uit en als de foto is geupload klik je op de rode knop ‘klaar’.
De kans is groot dat je foto dan nog niet helemaal staat zoals jij wilt. Boven de afbeelding van de cover zie je een heel klein knopje met ‘bewerken’. Klik daarop om de bewerkmodus aan te zetten. Vervolgens zie je vlakboven de cover een klein vierkantje. Als je daarop klikt, kun je de afbeelding bijdraaien, verschuiven, bijsnijden of zelfs nog voorzien van effecten. Zo kun je de foto bijvoorbeeld zwart/wit of sepia maken. Alles is mogelijk! Als je klaar bent met bewerken, klik je op de knop ‘klaar’.

Tekst & Cliparts
Het leuke van de smartphone cover is dat je deze – net als de fotoboeken – ook kunt bewerken met cliparts en teksten. Wil je bijvoorbeeld nog een mooie tekst of een clipart toevoegen, dan doe je dat door aan de linkerkant van de pagina op ‘cliparts’ of ‘tekst toevoegen’ te klikken. Voeg datgene toe dat jij nog graag op je cover wilt laten bedrukken et voila; jouw persoonlijke fotocover is klaar! Plaats je zelfgemaakte cover vervolgens in je winkelmandje en je kunt ‘m bestellen!

Voor jezelf of als een cadeau
Natuurlijk kun je voor jezelf een mooie smartphone of tablet cover laten maken, maar zo’n mooie fotocover is natuurlijk ook een geweldige verrassing voor iemand die jarig is. Neem een mooie foto van jou en je vrienden of een mooie familiefoto. Hoe ver iemand ook weg is, met de fotocovers van CEWE zijn je dierbaren op die manier toch een beetje bij je.
Veel plezier bij het maken van jouw persoonlijke fotocover. Deel je het resultaat met ons? We zijn heel benieuwd!