CEWE biedt je de mogelijkheid om de mooiste CEWE fotoboeken te maken van jouw bijzondere momenten. Met onze software zijn er talloze mogelijkheden om een waar kunstwerk van je boek te maken. Maar… dan moet je die mogelijkheden natuurlijk wel kennen. Om je daarmee op weg te helpen, organiseren we twee keer per maand een gratis webworkshop. Onze trainers helpen zowel de beginnelingen als de gevorderde fotoboekmakers op weg.

Screenshot-CFB-workshop

Wat ga je leren?
Tijdens de webworkshops leggen onze instructeurs je alles uit over het maken van fotoboeken. Iedere cursus is weer anders, doordat de kijkers live vragen kunnen stellen, die de instructeur vervolgens behandelt. Voor iedereen hebben we een passende workshop; of je nu pas net begint of al heel veel ervaring hebt opgedaan. We bieden de workshops namelijk aan op drie verschillende niveaus en het leuke is: ze zijn alle drie helemaal gratis!

Workshop 1: voor de beginners
Als je nog nooit een fotoboek hebt gemaakt of vrij onervaren bent hiermee, dan is Workshop 1 ‘Hoe maak ik een fotoboek’ de ideale workshop voor jou. Om te beginnen leer je namelijk hoe je de software van CEWE download en installeert. Als je dit eenmaal gedaan hebt, dan kun je aan de slag met je fotoboek. Onze instructeurs leggen je bijvoorbeeld uit hoe je een achtergrond maakt, hoe je teksten kunt toevoegen en hoe je een professionele lay-out kunt maken die mooi uitgelijnd is. Kortom; de basis van het maken van een CEWE fotoboek leer je in Workshop 1.

Workshop 2: voor de gevorderden
Als je regelmatig een CEWE fotoboek maakt, dan ben je waarschijnlijk al behoorlijk bedreven met onze software. Toch kan het zijn dat je graag wat inspiratie opdoet of nóg meer wilt weten over de handige functionaliteiten en verschillende opmaakmogelijkheden. Workshop 2 ‘Hoe maak ik een fotoboek nog mooier’ is dan voor jou het meest geschikt. Hier leer je hoe je dat creatieve idee in je hoofd werkelijkheid maakt.

Workshop 3: voor de experts
Heb je al heel veel fotoboeken gemaakt, maar wil je advies hoe je jouw boeken nog mooier kunt opmaken, dan is workshop 3 ‘Het creatieve fotoboek’, de juiste voor jou. Tijdens deze expert training zoeken onze trainers de grenzen van de software op voor het allerbeste resultaat! En dat beste resultaat wil jij uiteindelijk toch ook?

Wanneer worden de webworkshops gehouden?
De eerstvolgende webworkshop vindt plaats op donderdag 13 oktober. Het programma van die dag ziet er als volgt uit:

13.10.2016 | 13:00 uur: | Workshop 1 “Hoe maak ik een fotoboek?”  Meld je hier gratis aan ►
13.10.2016 | 16:00 uur: | Workshop 2 “Hoe maak ik een fotoboek nog mooier?”   Meld je hier gratis aan ►
13.10.2016 | 19:00 uur: | Workshop 3 “Het creatieve fotoboek”  Meld je hier gratis aan ►

Zoals je ziet zijn de eerste twee workshops overdag en de derde workshop aan het begin van de avond. Werk je overdag of heb je om een andere reden niet de mogelijkheid om de workshop overdag bij te wonen? Op 26 oktober is de volgende workshop en hebben we gevarieerd met de tijden. Voor een complete planning én om je aan te melden, ga je naar de speciale webworkshop pagina op onze website.

cewe software

Hoe het werkt
Het leuke van een webworkshop is dat het aantal deelnemers ongelimiteerd is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat een workshop ‘vol zit’ op het door jou gewenste tijdstip.
Als je mee wilt doen, dan meld je je aan via onze webworkshop pagina. Vervolgens krijg je van ons een e-mail met daarin een link. Op de vastgestelde tijd en datum klik je op deze link om in te loggen. Let op: het is slim om dit een paar minuten van tevoren te doen, zodat je niets mist van de workshop.

Eenmaal ingelogd zie en hoor je onze CEWE trainer op je beeldscherm en door de speakers van je pc. Let op: zorg ervoor dat je geluid aanstaat. Ook kun je tijdens de training exact volgen welke knoppen hij aanklikt in het programma. Heb je vragen? Dan kun je via een online chatfunctie direct op dat moment vragen stellen. Onze trainer beantwoordt ze direct. Super handig!

Een training duurt ongeveer een uur en is dus helemaal gratis. We wensen je veel plezier en succes bij het volgen van de training én natuurlijk bij het toepassen van je nieuw verworven kennis.