In de zomer worden de meeste foto’s gemaakt. Als het weer een beetje meewerkt, trekken mensen er immers veelvuldig op uit voor een dagje weg, een fijne vakantie of een bezoekje aan familie. Allemaal bijzondere momenten die je graag wilt vastleggen. Om die fotomomenten van dichtbij mee te kunnen maken, stapten we in ons hippe Volkswagenbusje voor een CEWE Zomertour door Nederland. Zo gingen we bij onze klanten op bezoek én deden we diverse Nederlandse vakantieparken aan.

DSC_0079

Op klantbezoek
Trouwe klanten worden door CEWE zeer gewaardeerd. En hoe kun je dat beter laten zien, dan door bij ze langs te gaan om ze te verrassen?! Het team van CEWE stapte daarom in het rode VW-busje en toerde over de Nederlandse wegen. Van noord naar zuid en van oost naar west: we hebben heel Nederland gezien. Evenals de prachtige CEWE fotoboeken en –producten van onze klanten!
Verrast waren ze wel, die klanten van ons. Er komt immers niet iedere dag zo’n felrood busje voorrijden. Gewapend met een mooie bos bloemen en een CEWE goodiebag, belde ons team aan bij klanten. Bij de een maakten we gewoon even een praatje bij de deur, bij de ander dronken we een kop koffie en bij weer een ander kregen we de volledige CEWE collectie te zien. Wat een feest, zowel voor ons als voor klanten.

DSC_0027

DSC_0106

CEWE Zomertour
Vakantie vieren in eigen land is hartstikke leuk. Geen moeilijk gedoe met een andere taal, ander geld of andere gebruiken en in de winkels vind je gewoon Nederlandse producten. Bovendien heb je kans dat je het team van CEWE op bezoek krijgt! Deze zomer racete het CEWE busje namelijk van Dwingeloo naar Valkenswaard en van Appelscha naar Rotterdam. Geen enkele hoek van Nederland sloegen we over. We wilden namelijk niets missen van het ultieme Nederlandse vakantiegevoel.

DSC_0143

Het leuke was; we hadden ook nog een verrassing voor de vakantiegangers op de verschillende vakantieparken. Bij ons busje konden ze namelijk gratis vijf foto’s laten afdrukken. Het enige dat bezoekers hoefden te doen is hun telefoon aansluiten en vijf leuke, vrolijke of bijzondere (vakantie)foto’s te selecteren. Met één druk op de knop hadden zij vervolgens hun leukste vakantiefoto’s afgedrukt. Als klap op de vuurpijl kregen ze ook nog het CEWE Zomermagazine mee, boordevol leuke vakantietips én een kortingsbon voor een CEWE fotoproduct. Wat een verwennerij!

DSC_0161

DSC_0162

Voor zowel de medewerkers als de klanten van CEWE was het een geslaagde CEWE zomertour!