Bij CEWE vinden we het altijd erg leuk om terug te zien wat iedereen van zijn/haar CEWE FOTOBOEK weet te maken. Steeds opnieuw zijn we verrast door jullie creativiteit en de fantastische foto’s die gemaakt worden. Daarom zijn we op zoek naar het mooiste CEWE FOTOBOEK! Stuur je boek in en maak kans op prachtige prijzen, zoals een citytrip naar Rome!

shutterstock_169735358

 

Hoe werkt het?
Gelukkig is het heel simpel; je stuurt het opdracht- en klantnummer van een door jou ontworpen CEWE FOTOBOEK naar ons op en wij doen de rest 😉 Er zijn wel een aantal regels, die we even voor je op een rijtje zetten:

– Het CEWE FOTOBOEK mag niet meer dan 6 weken geleden gemaakt zijn.
– Je kunt met maximaal vijf exemplaren meedoen aan de wedstrijd.
– Het CEWE FOTOBOEK wordt opgenomen in de galerij, met de bevestigingsmail die je ontvangt na inzending, geef je hiervoor toestemming.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele vakjury. Zij zullen de tien beste/mooiste exemplaren aanwijzen.

Winnen?
Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals camera’s, tablets en natuurlijk die citytrip naar Rome. Wil je hier kans op maken, probeer dan een goed verzorgd, origineel CEWE FOTOBOEK aan te leveren. En die originaliteit hoeft zeker niet in het onderwerp te zitten; het draait juist om de gedachte waarmee je het CEWE FOTOBOEK hebt ontworpen. Wij zijn erg benieuwd!

Praktische info
– Je kunt jouw CEWE FOTOBOEK insturen tot 31 maart 2016.
– Het opdracht- en klantnummer vind je terug in de bevestigingsmails van de bestelling van je CEWE FOTOBOEK.
– Voor verdere informatie kun je terecht op de pagina van de CEWE FOTOBOEK wedstrijd.

Heel veel succes!