Dit voorjaar stuurden jullie vele mooie fotomomenten naar ons op, waarmee CEWE het ook voor de kinderen in SOS kinderdorpen mogelijk kon maken om een mooie zomer te beleven. Dat is alweer een tijdje geleden, maar in de tussentijd hebben we natuurlijk niet stilgezeten. Met een aantal CEWE-collega’s zijn we wezen klussen in het Simbahuis in Liedekerke, om de boel op te fleuren zodat de kinderen zich er helemaal thuis kunnen voelen.

20151110_120424We gingen aan de slag met de plafonds en gaven de muren vrolijke kleuren. Het Simbahuis had ons eerder al een aantal leuke foto’s gestuurd, waar we vrolijke CEWE-producten van gemaakt hebben, zoals mokken en kussens. Aan het eind van de klusdagen waren we moe maar voldaan; het is fijn om wat bij te kunnen dragen aan het goede werk van SOS Kinderdorpen.

20151110_133911

IMG-20151111-WA0002

20151110_134738

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Ze zorgen ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Dit gebeurt door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie in een van onze kinderdorpen. Er lopen 2 lokale projecten in België: het Simbahuis in Liedekerke en een kinderdorp in Chantevent met 7 familiehuizen (Wallonië). Klik op de link voor meer informatie over SOS Kinderdorpen.