Stel je eens voor dat je alleen je allerbeste foto’s selecteert en bundelt in een CEWE FOTOBOEK. Zo heb je uiteindelijk een prachtig portfolioboek in handen dat je vol trots aan vrienden en familie kunt laten zien. Doe je dit vóór 1 december 2015, dan maak je nog kans op te gekke prijzen ook! Wat dacht je van een digitale spiegelreflexcamera van Canon, inclusief een unieke SIGMA lens? Dé combinatie waar professioneel fotograaf Maarten Corbijn, één van Nederlands’ beste fotografen, graag mee fotografeert. Bovendien hebben we samen met Maarten een aantal instructievideo’s opgenomen waarin hij je nóg beter leert fotograferen. Kijk snel mee!

Portfolioboek

Gebruik je creativiteit en doe mee
Mooie foto’s moeten de aandacht krijgen die ze verdienen, toch? Daarom dagen we je uit om een portfolioboek te maken en ons te verrassen met jouw mooiste foto’s en/of originele combinaties. Kies zelf het thema, formaat en aantal pagina’s.

Dit kun je winnen
Met jouw mooiste foto’s, gebundeld in een portfolioboek, maak je dus kans op een heuse digitale spiegelreflexcamera: een Canon EOS 6D body om precies te zijn, inclusief een fantastische full frame 24-35 mm F/2 lens van SIGMA. Perfect voor het maken van landschapsfoto’s en reisreportages. De 2e prijs bestaat uit een luxe galerijprint van 40 x 40 cm t.w.v. € 69,99 die we 5x weggeven. Daarnaast zijn er 5 mensen die kans maken op de 3e prijs: een CEWE FOTOBOEK XL t.w.v. € 44,95. Reden genoeg om snel met jouw portfolio aan de slag te gaan, toch?

Maarten Corbijn

Leer net zo fotograferen als Maarten Corbijn
Kun je nog wel een paar extra fotografietips gebruiken? Samen met professioneel fotograaf Maarten Corbijn, ook wel bekend als Corbino, hebben we een reeks leuke en interessante video’s opgenomen waarin hij laat hij zien hoe je het beste uit je eigen camera haalt.

Heel veel succes met jouw portfolioboek!