De kinderen van SOS Kinderdorpen hebben een ontzettend leuke zomer achter de rug. Dankzij de foto’s die jij hebt geüpload hebben ze genoten van leuke uitstapjes en een fantastische vakantie.

Samen verzamelden we meer dan 500 geluksmomenten op onze CEWE fotowall! Het deed ons plezier om zoveel gelukkige en dierbare familiemomenten te ontvangen.

SOS CEWE

Per upload doneerde CEWE €10, maar bij het bereiken van 500 geluksmomenten besloot CEWE om de donatie te verdubbelen tot € 10.000! We willen dan ook iedereen bedanken voor het massaal insturen van jullie geluksmomenten! De winnaar ‘Familie Van der Sluis’ wordt per mail gecontacteerd. Gefeliciteerd!!

SOS

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Zij zorgen ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien, door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie in een van onze kinderdorpen. Er lopen ook 2 lokale projecten in België (het Simbahuis in Liedekerke) en een kinderdorp in Chantevent met 7 familiehuizen (Wallonië).

Volg de projecten van SOS Kinderdorpen via www.soskinderdorpen.nl. Wij blijven SOS Kinderdorpen steunen, jij ook?