Benidorm alleen voor 50-plussers? Welnee! Sinds enkele jaren profileert de bestemming zich meer en meer als een leuke en hippe bestemming voor families en jongeren. Zo heb je er maar liefst liefst 5 attractieparken, lange zandstranden, een mooie zee, volop watersportactiviteiten en een bruisend uitgaansleven. En wie weet ga jij er gratis naartoe!

Benidorm


Kinderen en jongeren komen tijd tekort in de vijf attractie-parken die de badplaats telt. Voor avontuurlijk ingestelde jongeren is het pretpark Terra Mítica met veel thrill rides een regelrechte aanrader.

In het dierenpark Mundomar kunnen jong en oud genieten van onder meer dolfijnen en zeeleeuwen shows en zelfs met een dierenverzorger een privé rondleiding krijgen en zelf dieren voeren.

Pal ernaast ligt dé attractie van Spanje voor waterratten: Aqualandia. Met verschillende zwembaden, glijbanen en waterattracties voor het hele gezin.

Voor wie geen genoeg krijgt van waterpret is er het tweede waterpark Aqua Natura. Ideaal voor gezinnen, want ouders kunnen zonnebaden en tegelijkertijd hun kinderen in de gaten houden.

Tot slot is Terra Natura een mooie dierentuin om te bezoeken met een oppervlakte van 320.000 vierkante meter en meer dan 1500 dieren verdeeld over vier zones; Pangea, Amerika, Azië en Europa. Het park heeft op knappe wijze het concept van ‘zooimmersion’ toegepast, de leefomgeving van de dieren is zodanig ontworpen dat je er steeds een prachtig zicht op hebt

En wist je dat Benidorm een ware wijngaard heeft? Enrique Mendoza verbouwt sinds eind 1970 wijn en toeristen kunnen er van dinsdag t/m zaterdag terecht voor rondleidingenen proeverijen.

Kortom, in Benidorm kun je heerlijke momenten beleven en er is meer dan genoeg gelegenheid om mooie foto’s te maken. Wil jij Benidorm ook ontdekken? Neem dan deel aan onze CEWE Fotoboekwedstrijd en maak kans op een vijfdaagse vakantie in Hotel Melia!

Deze wedstrijd loopt van 3 augustus t/m 30 september 2015. Zet ‘m op!
Voor meer informatie over Benidorm klik hier.