De zomer staat gegarandeerd voor leuke momenten met familie en vrienden. Helaas zijn deze mooie momenten niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daarom willen wij samen met jouw hulp SOS Kinderdorpen een handje helpen. Doe je mee? Het is heel eenvoudig: kies een foto van jouw meest dierbare familiemoment, upload je foto en bezorg zo de SOS Kinderen een leuk uitstapje. Hoe meer foto’s we verzamelen, hoe meer leuke momenten we SOS Kinderdorpen kunnen bezorgen. Zo vermenigvuldigen we geluk! Bovendien maak je zelf ook nog kans op een dagje pretpark met jouw hele familie.

Actie SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen zet zich al meer dan 60 jaar in om kwetsbare kinderen een thuis en een toekomst te bezorgen. Zij zorgen ervoor dat kinderen in een liefdevolle familie kunnen opgroeien, door kwetsbare families te ondersteunen om te voorkomen dat hun kinderen er alleen voor komen te staan. En door kinderen zonder familie een nieuw thuis te geven in een SOS familie in een van onze kinderdorpen. Er lopen ook 2 lokale projecten in België (het Simbahuis in Liedekerke) en een kinderdorp in Chantevent met 7 familiehuizen (Wallonië).

Voor de meesten van ons is het doen van leuke uitjes en op vakantie gaan in de zomervakantie bijna vanzelfsprekend, maar voor de kinderen van SOS Kinderdorpen zeker niet. Door deel te nemen aan onze actie en je foto te delen draagt CEWE per deelnemer € 10,- bij om zo ook die kinderen mooie geluksmomenten te bieden.

Fantastisch toch? Dus doe mee, deel jouw geluksmoment en schenk er tegelijkertijd één aan SOS Kinderdorpen! Meer info over deze actie vind je hier: soskinderdorpen.cewe-fotoservice.nl

Geluksmoment