Wil je van fotografie je werk maken? Presenteer je mooiste foto’s in een portfolioboek! Maar ook als je graag schildert, je eigen kleding maakt, modelvliegtuigjes bouwt of een cursus visagie volgt, kun je je werk heel mooi presenteren in een portfolio boek. Zo kun je aan iedereen laten zien wat je kunt. Aan vrienden en familie, maar ook aan eventuele opdrachtgevers. En zo’n boek maak je natuurlijk gewoon met onze fotoboek software.

Boek_modelvliegtuigjes

1. Zorg voor mooie foto’s
Ben jij verzot op het bouwen van modelvliegtuigjes? En heb je intussen al een hele verzameling? Zorg dat je werk nooit verloren gaat en vereeuwig ze in een mooi portfolioboek. Zo heb je voor altijd een prachtig naslagwerk. Bovendien is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen, het op een mooie manier fotograferen van jouw creaties. Neem de vliegtuigjes bijvoorbeeld mee naar het bos en ga op zoek naar leuke composities. Lees ook onze handige tips voor eigen productfotografie.

portfolio boek

2. Jouw zelfgemaakte kleding
Wat te gek dat je jouw eigen kleiding maakt! Waarom maak je niet een boek van je mooiste items? Voeg de patronen toe, maak foto’s van het naaiproces en vergeet ook vooral niet het eindresultaat te showen. Ook is het leuk om foto’s te maken van de kleinste details, zoals die leuke manchetknopen, of van de mooie stoffen die je gebruikt. Daar kun je mee voor de dag komen!

Boek_Aquarel

3. Geniet van het creatieve proces
Schilder jij graag en heb je intussen al een flinke verzameling? Wanneer je hier foto’s van maakt of je schilderijtjes scant kun je hier een prachtig portfolioboek van maken. Bedenk ook dat niet alleen het eindresultaat veel voldoening geeft, maar ook de voorbereiding en het maken van een boek zijn ontzettend leuk om te doen. Foto’s en informatie uitzoeken, de volgorde bepalen (de verhaallijn) en het combineren van de foto’s op de linker- en rechterpagina, het hoort allemaal bij het creatieve proces.

Boek_Bruidsmeisjes

4. Zo help je elkaar
Die cursus visagie doe je natuurlijk niet voor niets. Daar wil je meer mee doen! Zorg dus dat je je modellen mooi op de foto zet nadat je ze onder handen hebt genomen. Kun je dit niet zelf? Vraag die ene vriendin die graag fotografeert en net een nieuwe camera heeft gekocht. Misschien kan zij de foto’s weer gebruiken voor haar portfolio en zo hebben jullie er allebei iets aan. Wanneer je al je mooiste foto’s in een fotoboek bundelt, kun je jouw werk op een mooie manier presenteren. Daar haal je al die klussen vast mee binnen.

Portfolio recepten5. Jouw meest verrukkelijke creaties
Gek van koken en verzin je graag je eigen recepten? Bundel je favorieten in een mooi boek! Zo zijn jouw creaties voor altijd vereeuwigd. En zeg zou zelf, wie wil er nu niet zijn eigen receptenboek hebben. Wedden dat jouw kinderen en kleinkinderen je voor altijd dankbaar zullen zijn?

Heb jij ook leuke ideeën voor een portfolio boek? Laat het ons weten, we zijn heel benieuwd! 🙂

* Tenzij anders vermeld, zijn alle vermelde prijzen inclusief BTW en exclusief verwerkings/verzendkosten