Onze Sales Manager André (45) onderhoudt de relaties met onze partners, zoals Albert Heijn, Delhaize en Fotoalbum. Inmiddels werkt hij vijf jaar bij CEWE en hij maakt regelmatig een nieuw fotoboek. Zijn favoriet? Vanaf het moment dat André het CEWE FOTOBOEK XL met hoogglanspapier onder ogen kreeg, is deze variant met stip gestegen naar nummer 1. Daar willen wij meer van weten!

De favoriet van André

Waarom is het CEWE FOTOBOEK XL met hoogglanspapier je favoriet?
“We hadden dit fotoboek gekozen om alle winnende foto’s van de fotowedstrijd ‘Europe is Beautiful’ in te verzamelen. Het resultaat was geweldig, wat een prachtige foto’s in een prachtig fotoboek! Zie bovenstaande afbeelding. Dankzij het hoogglanspapier zijn de foto’s zeer scherp tot in detail. Ik kan het echt iedereen aanraden voor verre reizen, je bruiloft of andere onvergetelijke momenten in je leven.”

Hoe vaak bestel je zo’n fotoboek?
“Ik vind het CEWE FOTOBOEK XL met hoogglanspapier echt geschikt voor bijzondere momenten, zoals een verre reis, een bruiloft of een geboorte. Daarom zal ik dit product denk ik niet vaker dan een keer per jaar bestellen. Voor City trips, kleine reizen of feesten kies ik eerder voor een gewoon CEWE FOTOBOEK op A4-formaat. Of ik een fotoboek weleens cadeau doe? Jazeker! De XL-variant nog niet, maar dat zou een perfect luxe cadeau zijn.”

Krijg je weleens reacties van vrienden en familie?
“Ja, mensen willen vaak weten hoe zij ook zo’n prachtig boek kunnen maken. Ze denken dat het moeilijk is, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Ik laat ze altijd de verschillende stappen zien: (1) Ga naar de website van één van onze partners, (2) Download de gratis software, (3) Maak een selectie van je foto’s, (4) Maak gebruik van de fotoboek-assistent of ga zelf aan de slag, (5) Bestel je fotoboek. Meestal zeggen ze: ‘Zo eenvoudig? Had ik dat eerder geweten!”

Heb je nog tips voor het maken van een fotoboek?
“Maak eerst een selectie van je mooiste foto’s (dit is eigenlijk de moeilijkste stap) en probeer er vervolgens een logisch verhaal van te maken. Tips voor het maken van een fotoselectie vind je hier. Persoonlijk vind ik dat 1 à 2 foto s per pagina op een gewone witte achtergrond het mooist uitkomen.”

Van welke collega zou je het favoriete fotoproduct willen weten?
“Van Bram, onze Commercial Unit Manager. Hij is wel creatief en ik ben benieuwd wat zijn favoriete product is!”