Onze key-accountmanager Henk (57) is verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer bij onze online offset drukkerij CEWE-Print.nl. Hij werkt sinds 2004 bij CEWE, maar is al ruim 35 jaar actief in diverse salesfuncties binnen de foto-industrie. Dat betekent dat hij de totale omslag van de analoge naar de huidige digitale fotoservice van dichtbij heeft meegemaakt, alsook de ontwikkeling van de nieuwe en originele fotoproducten. Benieuwd naar zijn favoriet?

De favoriet van Henk

Wat is je favoriete fotoproduct?
“Al sinds de opstart van het CEWE FOTOBOEK – zo rond 2005 – is dit mijn favoriete product. Aangezien we binnen ons gezin allemaal graag reizen en daarbij veel foto’s maken, is het altijd weer erg leuk om achteraf de foto’s te bekijken, uit te zoeken en vast te leggen. En hoe kan dat beter dan in een CEWE FOTOBOEK? Steeds als je het erbij pakt, komen de herinneringen weer helemaal terug.”

Is er een specifiek formaat dat jullie als gezin graag maken?
“Meestal kiezen we voor het CEWE FOTOBOEK Large: het fotoboek op A4-formaat, maar we hebben ook weleens een XL gemaakt, het grotere vierkante fotoboek met een hardcover omslag. Wel gaan we altijd voor hoogglanspapier, omdat we vinden dat onze foto’s op dat papier het best tot hun recht komen en super scherp zijn.”

Hoe vaak maak je fotoboeken?
“We bestellen meestal wel een paar fotoboeken per jaar. Van onze reizen, maar bijvoorbeeld ook van onze dochter met foto’s van al haar belevenissen door de jaren heen. Erg leuk voor later! Alle fotoboeken zijn stuk voor stuk mooie, blijvende herinneringen geworden. Ook worden ze nog geregeld door familie, vrienden en bekenden ingekeken. Het is overigens leuk om te constateren dat veel kennissen na het bekijken van onze boeken daarna ook enthousiaste gebruikers en bestellers van het CEWE FOTOBOEK zijn geworden.”

Van welke collega zou je de favoriet willen weten?
“Er zijn meerdere medewerkers binnen ons bedrijf die regelmatig reizen en daarbij veel foto’s maken, maar ik geef het stokje door aan Marius. Hij is onze workshopmanager en maakt veel consumenten wegwijs in het optimaal gebruik van onze software. Ik ben benieuwd wat zijn favoriete fotoproduct is.”