Natuurlijk, witte pagina’s zijn prima voor het fotoboek van je bruiloft. Niets mis mee. Het draait tenslotte om de foto’s en die zijn prachtig, dus waarom zou je dit fotoboek verder versieren met cliparts, gekleurde achtergronden en sjablonen? Die leiden alleen maar af. Toch? Of … Bekijk onderstaande spreads en oordeel zelf! En wie weet wordt je nog op ideeën gebracht voor leuke trouwfoto’s.

Trouwboek

1. Zo eenvoudig is het
Fotolijstjes in je fotoboek? Dat kan! Deze fotolijstjes zijn cliparts die je kunt vinden in de categorie ‘Kaders’. En het roze hartje wat op de linkerfoto gestempeld lijkt? Dat is ook een clipart, maar dan uit de categorie ‘Bruiloft’. De leuke roze/wit gestreepte achtergrond kun je vinden in de categorie ‘Liefde’. En wil je tot slot ook zo’n mooi lettertype in jouw fotoboek? Lees dan hoe je leuke lettertypes toevoegt aan je fotoboek.

Bruiloft fotoboek

2. Creatief met kaders
Onderstaande leuke kaders vind je bij ‘Sjablonen & kaders’ in onze fotoboeksoftware. Het leuke is dat je hier binnen no time een mooie vintage look mee creëert. Zeker wanneer je een subtiele schaduw toevoegt. Zo is het net of je trouwfoto’s ouderwets zijn ingeplakt. De lichtbruin getinte achtergronden uit de categorie ‘Bruiloft’ maken de spread helemaal af.

Bruiloft fotoboek

Let op, want voor deze kaders heb je wel de nieuwste versie van het fotoboekprogramma nodig. Deze kun je gewoon gratis downloaden vanaf onze site of verblijdt je huidige versie met een update.

3. Lekker scheef
Love is… allebei een uitgeknipte snor voor je mond houden op jullie bruiloft! 😉 Deze tekst is trouwens gewoon een plaatje, een clipart dus, die je kunt vinden in de categorie ‘Liefde’. En waarom je foto’s recht in je fotoboek plaatsen als het ook lekker scheef kan? De mooie, subtiele achtergronden vind je in de categorie ‘Bruiloft’.

Fotoboek Bruiloft

4. Zo komen foto’s extra mooi uit
Op onderstaande spread zijn sjablonen met hartjes aan de twee rechterfoto’s toegevoegd. Ze komen uit de categorie ‘Bruiloft’. De letters van LOVE zijn cliparts uit de categorie ‘Scrap-ontwerp’. Je kunt hier overigens het gehele alfabet vinden en in je fotoboek slepen. Dankzij de donkere achtergrond komen de foto’s met sjabloon en de letters extra mooi uit.

Bruiloft LOVE

5. Zie wat kleur met je foto’s doet
Een gezellige familiepagina verdient een gezellige aankleding. Deze grappige cliparts vind je uiteraard in de categorie ‘Bruiloft’. De linkerpagina leent zich uitstekend voor een mooie rode achtergrond. Niet alleen omdat dit de kleur van de liefde is, maar ook omdat het groen van de bomen en het gras zo nog mooier uitkomt. Het witte randje rond de foto’s zorgt ervoor dat deze er écht uitspringen op zo’n gekleurde pagina.

Fotoboek bruiloft cliparts

Overtuigd? Of hou jij het toch liever rustig? We horen graag je reactie!

Misschien vind je dit ook interessant:
– Meer tips voor het mooiste trouwboek
– Fotoboek inspiratie: 4 x liefdevolle spreads
– Huwelijksfotografie: zo maak je een onvergetelijke trouwreportage