Sommige foto’s kunnen wel wat glans gebruiken, maar bepaalde onderwerpen doen het juist heel goed doen op mat papier. Neem bijvoorbeeld die foto’s van je stedentrip naar Edinburgh met dat middeleeuwse sfeertje. Maar ook je bewerkte Instagram foto’s komen mooi uit op mat papier. Zo benadruk je die vintage sfeer nog eens extra. En goed nieuws: het CEWE FOTOBOEK op mat papier is nu bij ons verkrijgbaar!

Fotoboek mat papier

Het matte papier is bovendien lekker stevig en je hebt geen last van vette vingers op je foto’s. Heel mooi is dat ook de kaft dat matte effect heeft, helemaal in de stijl van de rest van je fotoboek.

Omdat het fotoboek op dezelfde manier word gebonden als een ‘normaal’ fotoboek, heb je wel gewoon een naad in het midden. Hou dus even rekening met de foto’s die je over twee pagina’s wilt laten lopen. In dat geval kun je namelijk beter kiezen voor een fotoboek met fotopapier. Het CEWE FOTOBOEK met mat papier is verkrijgbaar in het formaat Large, zowel staan als liggend, en op het vierkante XL formaat.

Fotoboek met mat papier

Je foto’s krijgen dus een heel andere uitstraling dan op glanzend papier, maar zeker niet minder luxe. Gewoon anders. Pittoreske winkeltjes worden op dit papier nóg pittoresker. En de foto met die mooie wolkenlucht zou voor je gevoel zo in het museum kunnen hangen. Misschien is dat nog wel de beste omschrijving: je foto’s worden bijna kleine schilderijtjes.

Fotoboek mat papier

We zijn benieuwd wat jij van het matte papier vindt! Laat je het ons weten?