Business analist Jacqueline (46) werkt al ruim 21 jaar in de fotofinishing en sinds 2005 doet ze dat met veel plezier bij ons. Altijd weer uitdagend, omdat de technologie in fotoproducten zich natuurlijk razendsnel ontwikkelt. Haar favoriete fotoproduct? Dat wisselt. Toen haar kinderen kleiner waren, maakte ze graag memoryspellen met eigen foto’s, later persoonlijke puzzels en nu behoort ook de foto op aluminium tot haar favorieten.

De favoriet van Jacqueline

Leuk, memory en puzzels met eigen foto’s!
“Jazeker, een persoonlijk foto-memoryspel is ontzettend leuk met afbeeldingen van bijvoorbeeld vakantieherinneringen. Of als verjaardagscadeautje voor de kleuterjuf met foto’s van alle kinderen waar ze in de klas zelf mee kunnen spelen. De puzzel werd op de basisschool erg gewaardeerd als cadeau, dus daar hebben mijn kinderen en ik menig vriendje en vriendinnetje mee verrast.”

En waarom is de foto op aluminium nu je favoriet?
“Ik zocht een product waar een zwart-wit foto het mooist op uit zou komen. Het moest een mooi afscheidscadeau zijn voor de dirigent van het jeugdorkest waar mijn kinderen in spelen. Deze wanddecoratie was een tip van mijn collega Hans. Zwart-wit komt juist heel mooi uit op aluminium, het oogt heel chique. Sindsdien bestel ik het graag, liefst in formaat 30 x 30 cm.”

Zo te horen geef je graag fotoproducten cadeau?
“De meeste fotoproducten die ik bestel geef ik inderdaad cadeau. Het is altijd iets unieks en je hebt zoveel vrijheid qua ideeën. Zo kun je echt creatieve en persoonlijke dingen maken en geven. De enthousiaste reacties van de persoon die het krijgt, maar ook de personen daaromheen, zijn ontzettend leuk. Daarbij is het echt een mooi aandenken, iets blijvends.”

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
“Ik ben benieuwd naar de favoriet van Henk. In 1993 werd ik zijn collega. Hij ging mee naar CEWE vanuit mijn vorige baan en ik heb veel bewondering voor alle uitdagingen die hij aangaat en dingen die hij bereikt heeft, en vast nog bereiken zal. Een bevlogen man, waarvan ik wel nieuwsgierig ben wat zijn favoriete fotoproduct is.”