Sinds vorig jaar augustus is Bas (32) het CEWE-team komen versterken als online & CRM marketeer. Over zijn favoriete fotoproduct hoeft Bas niet lang na te denken. Tijdens zijn vakantie in Sri Lanka besloot Bas zijn opa en oma te verrassen met een ansichtkaart. Niet zomaar een ansichtkaart, maar eentje met een eigen foto én een persoonlijke postzegel. En dat viel in wel erg goede aarde!

Ansichtkaart via CEWE-app

Waarom is de ansichtkaart (via de CEWE-app) je favoriete product?
“Het is te gek om een persoonlijke foto direct om te kunnen toveren tot een échte ansichtkaart. Het enige wat je hoeft te doen is de CEWE-app te downloaden op je smartphone of tablet, een foto in te laden en een persoonlijke boodschap toe te voegen. Handig, want zo kun je vanaf iedere plek binnen 5 minuten een heel persoonlijke ansichtkaart naar familie en vrienden versturen.”

Wie heb je al blij gemaakt met een ansichtkaart?
“Mijn opa en oma had ik niet blijer kunnen maken. Ik weet dat ze het altijd erg op prijs stellen om wat van hun kleinkinderen te horen tijdens vakantie. Omdat bellen erg duur is vanaf Sri Lanka, besloot ik een van de foto’s die met mijn telefoon was gemaakt te gebruiken op een ansichtkaart, en met succes… Ze vonden het fantastisch! Ze begrepen trouwens niet hoe het mogelijk was: “De techniek van tegenwoordig!”

Heb je al veel ansichtkaarten verstuurd op deze manier?
“Tot nu toe heb ik alleen ansichtkaarten besteld vanaf mijn vakantieadres, maar ik ben wel van plan vaker een kaartje te sturen. Op deze manier kun je vrienden en familie natuurlijk ook op een heel unieke en persoonlijke manier feliciteren op hun verjaardag of met een andere gebeurtenis die een felicitatie waard is.”

Heb je tips voor het maken van een ansichtkaart via de app?
“Wees creatief! Je kunt kiezen uit een aantal standaard templates tijdens het maken van een ansichtkaart, maar deze kun je naar persoonlijke wensen aanpassen. Zo kun je meerdere foto’s gebruiken en zowel het lettertype als de kleuren aanpassen. Ook leuk is de optie om een persoonlijke postzegel toe te voegen. Hiervoor kun je ook weer een eigen foto selecteren. Het is maar een klein detail, maar het maakt de ansichtkaart nóg persoonlijker!”

Van welke collega zou jij het favoriete fotoproduct willen weten?
“Ik ben benieuwd naar het favoriete product van Hans. Hij werkt sinds twee jaar werkzaam voor Cewe als webshop manager en ik heb hem weleens horen praten over zijn serie vakantieboeken.”

Wil jij ook zo’n leuke ansichtkaart maken? Download hieronder de app!

App Store

Google play