Zin in een bijzonder uitje tijdens deze donkere wintermaanden? Breng dan tussen 6 december 2013 en 19 januari 2014 een bezoek aan onze hoofdstad en je kijkt je ogen uit tijdens het Amsterdam Light Festival. ‘Building with light’ is het thema. Een gratis boottocht of wandelroute neemt je mee langs indrukwekkende lichtkunstwerken. Bovendien kun je meedoen met een fotowedstrijd en kans maken op mooie prijzen.

Big Tree door Jacques Rival Amstelsluis copyright Janus van den Eijnden

Wat kun je verwachten van het festival?
Dwars door Amsterdam loopt de vaarroute Water Colors. Vanaf een boot kun je genieten van vele indrukwekkende lichtkunstwerken, projecties en installaties van kunstenaars. Ook kun je van 12 december t/m 5 januari kiezen voor de mooie wandelroute Illuminade die je langs tientallen inspirerende lichtkunstobjecten leidt. Verder worden er op diverse locaties in Amsterdam mooie concerten gegeven en er zijn verschillende tentoonstellingen waar ook het licht centraal staat. Kijk op www.amsterdamlightfestival.com voor meer informatie en de programmering.

Doe mee met de fotowedstrijd
Schrijven met licht in plaats van ‘bouwen met licht’ kan leuke prijzen opleveren! De bedoeling is dat je jouw mooiste foto met het thema licht vóór 6 januari 2014 via de website uploadt en wie weet hoort jouw foto bij de selectie foto’s die tijdens de laatste week van het festival in het Foam Café in Amsterdam te zien zal zijn. De winnaar ontvangt een waardebon van € 500,- te besteden bij alle Camera Warehouses. Meer informatie over de fotowedstrijd vind je op de website van het Amsterdam Light Festival.

Laat je ons weten wat je ervan vond? 🙂