Vanaf het moment dat het CEWE FOTOBOEK Large liggend met mat fotopapier op de markt kwam, was onze Key Accountmanager Dirk (51) verkocht. In de 14 jaar die hij voor CEWE Benelux in Mechelen werkt, heeft hij de overschakeling van het analoge naar het digitale tijdperk van dichtbij meegemaakt: een ware revolutie binnen de fotowereld. Des te meer geniet Dirk van het huidige CEWE FOTOBOEK. 

De favoriet van Dirk

Waarom is dit fotoboek je favoriete fotoproduct?
“In het CEWE FOTOBOEK Large liggend met fotopapier kun je foto’s heel groot over beide pagina’s plaatsen, zonder hinder te ondervinden van de naad in het midden van je fotoboek. Foto’s komen bovendien veel beter tot hun recht op echt fotopapier en dankzij het matte papier heb je geen last van ‘vuile’ vingers, een probleem dat zich nog wel eens voordoet bij glanzend fotopapier.”

Maak je veel fotoboeken?
“Ik maak altijd fotoboeken van mijn vakanties en ook voor speciale familiegelegenheden wil ik nog wel eens een mooi boek maken. Het blijft toch een leuk en origineel cadeau. Onlangs gaf ik nog een CEWE FOTOBOEK aan een goede vriend die zijn verjaardag vierde. Tijdens het feestje is het door ieders handen gegaan. De reacties? ‘Dit fotoboek is de MAX!’ In Gent (waar ik woon) betekent dit zoveel als: Top, een mooier fotoboek vind je niet!”

Heb je nog tips voor het maken van een fotoboek?
“Het maken van een fotoboek neemt toch aardig wat tijd in beslag, dus neem vooral je tijd! Daarbij is de selectie van de foto’s 75% van je fotoboek. Wees dus kritisch en kies alleen de allerbeste foto’s. Kijk ook eens wat de achtergrond voor je foto’s doet. Zo kunnen kleurrijke achtergronden je fotoboekpagina’s enorm opfleuren, maar ook maagdelijk wit kan prachtig zijn.”

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
“Van mijn collega Nathalie. Zij is onze designer voor alle webshops en nieuwsbrieven in de Benelux. Daarnaast is zij gediplomeerd fotograaf en ik heb al eens een paar prachtige fotoboeken van haar gezien. Ik ben benieuwd of dit ook haar favoriete product is.”