Als webshopmanager beheert Nele (30) de websites van de CEWE FOTOBOEK-partners in Nederland en België. Al 7 jaar werkt ze bij CEWE. En hoewel ze jaarlijks heel wat fotoboeken (liefst Large panorama) maakt met foto’s van haar twee dochters of vakantiefoto’s, is Nele ook dol op de decoratieve bureaukalender die op kantoor naast haar computer staat. Lees hier waarom ze elk jaar een nieuwe maakt.

CEWE-collega Nele met haar decoratieve bureaukalender

Waarom is de bureaukalender je favoriete product?
Voor het werk volg ik stipt een promotieplanning die wekelijks verandert en dan is zo’n weken- en dagenoverzicht heel erg handig. Leuk van zo’n kalender is dat het functionele aspect wordt gekoppeld aan mooie foto’s die je zelf kunt selecteren. En omdat ik intussen heel wat mooie foto’s van mijn dochters bij elkaar heb gespaard, word ik steeds herinnerd aan die leuke momenten. Twee vliegen in één klap dus!

En waarom specifiek de decoratieve bureaukalender?
Deze kalender toont een handig weken- en dagenoverzicht, staat mooi en stevig op mijn bureau dankzij het leuke metalen doosje en op het glanzende papier komen mijn foto’s extra mooi uit. In december van elk jaar bestel ik mijn nieuwe decokalender om hem vanaf de eerste weken van het nieuwe jaar goed te kunnen gebruiken. Ik vind het leuk om maandelijks verrast te worden door een leuke foto en deze kalender is tegelijkertijd een mooi decoratief stuk dat mijn bureau opfleurt.

Heb je deze kalender ook wel eens cadeau gedaan?
De decoratieve bureaukalender heb ik nog nooit cadeau gedaan. Wel heb ik eens een verjaardagskalender aan mijn oma gegeven voor Kerst met foto’s van de hele familie. Deze hangt intussen al meerdere jaren in hun woonkamer en blijft maandelijks de familie of hun vrienden verrassen. Intussen is het lachen geblazen om de foto’s van een aantal jaren terug.

Heb je nog tips voor het maken van een kalender?
Kies voor kleurrijke foto’s met leuke thema’s of herinneringen. De glans van het papier maakt je foto’s extra stralend en fleurt je kantoor, keuken of woonkamer des te meer op. Tegelijkertijd wordt je altijd even herinnerd aan die leuke momenten met familie of vrienden.

Van welke collega zou jij het favoriete fotoproduct willen weten?
Ik ben wel benieuwd naar het favoriete fotoproduct van mijn collega Dirk, onze Belgische accountmanager. Hij maakt jaarlijks enkele reizen met prachtige fotoboeken nadien. Ik zou wel eens willen weten of deze fotoboeken dan ook zijn favoriete producten zijn.