Onze fotoboeken zijn er in alle soorten en maten, dus voordat je echt kunt beginnen met je fotoboek zal je eerst een keuze moeten maken voor het formaat, het papier en het type omslag. Vind jij het lastig om het geschikte fotoboek te kiezen? Hier vind je een overzicht. Zo is het vierkante CEWE FOTOBOEK XL bijvoorbeeld ideaal voor leuke themaboeken, terwijl het fotoboek Large liggend juist meer geschikt is voor mooie landschapsfoto’s. Kijk snel welk fotoboek bij jou en je onderwerp past! 

Soorten fotoboeken

Fotoboek XXL Liggend
In het liggende CEWE FOTOBOEK XXL kun je met een gerust hart de meest indrukwekkende vakantiefoto’s, schitterende landschapsfoto’s en andere mooie momenten vastleggen. Bovendien heb je genoeg ruimte voor het toevoegen van tekst. Dit fotoboek is 38 x 29 cm wanneer je kiest voor een hardcover omslag die je zelf kunt vormgeven. Kies je voor een leren of premiumlinnen omslag, dan valt het fotoboek net iets groter uit. Dit fotoboek is verkrijgbaar vanaf € 59,95. Check ook onze vernieuwde prijslijst voor leuke kortingen!

Fotoboek XXL Staand
Maar liefst 28 x 36 cm groot is het CEWE FOTOBOEK XXL Staand. Zo kun je jouw mooiste fotomomenten presenteren op een spectaculair formaat. Wat dacht je bijvoorbeeld van je bruiloft of foto’s van je pasgeboren baby? Die momenten vragen erom groots herbeleefd te worden. De hardcover omslag kun je bovendien ook zelf ontwerpen. Lees onze tips voor het maken van een unieke omslag! Met het hoogwaardige digital printpapier van 200 gram voelt je fotoboek lekker stevig aan en gaat het jaren mee. Je maak dit fotoboek al vanaf € 54,95.

Fotoboek XL
Een echte blikvanger op iedere salontafel. Met zijn opvallende, vierkante formaat van 30 x 30 cm is het CEWE FOTOBOEK XL ideaal voor elke gelegenheid. Denk aan een mooi babyboek, vriendinnenboek of ander leuk themaboek. Leuk is ook dat dit formaat fotoboek zich uitstekend leent voor een verrassende pagina-indeling. Je hebt keuze uit standaard 200 grams papier, eventueel met hoogglans afwerking, en mat of glanzend fotopapier. Voor de omslag kun je kiezen uit kunstleer, linnen of een hardcover die je zelf kunt vormgeven. Vanaf € 44,95.

Fotoboek Large liggend
Landschapsfoto’s, portretten of een mooi themaboek; het CEWE FOTOBOEK Large liggend van 28 x 21 cm is ideaal voor veel gelegenheden. Bovendien heb je de mogelijkheid te kiezen uit extra stevig mat of glanzend fotopapier. Het voordeel van fotopapier is dat je dankzij de speciale bindtechniek geen last hebt van een naad in het midden. Je foto’s lopen dus ononderbroken door van de linker- naar de rechterpagina en je fotoboek kan helemaal plat openvallen. Verder kun je de hard- of softcover omslag van dit fotoboek zelf vormgeven. Dit fotoboek is verkrijgbaar vanaf € 22,95.

Fotoboek Large staand
Met zijn 21 x 28 cm is het CEWE FOTOBOEK Large staand het meest populaire fotoboek. Omdat het formaat vrijwel overeenkomt met een standaard A4 is dit boek handig weg te zetten in de kast en leuk als je bijvoorbeeld een serie jaaroverzichten maakt of een herinneringenboek. Voor de omslag heb je veel keuze; je kunt kiezen voor een linnen cover in de kleuren rood, blauw of zwart.  Of je ontwerpt zelf je hardcover, softcover of schriftomslag. Wil je een extra luxe uitstaling? Kies dan voor hoogglans fotopapier. Dit fotoboek is verkrijgbaar vanaf € 17,95.

Fotoboek Medium
Dit vierkante fotoboek van 21 x 21 cm is voor veel gelegenheden een handzaam formaat. Maak bijvoorbeeld een leuk receptenboek, babyboek of een fotoboek in stijlvol zwartwit. Maar ook foto’s van die leuke vakantie of dat weekendje weg passen prima in dit formaat. Bij een CEWE FOTOBOEK Medium kun je kiezen uit standaard papier (150 gr) of mat fotopapier met een hardcover omslag, softcover of schriftomslag. Kun je wel wat inspiratie voor je cover gebruiken? Wij hebben 5 x cover inspiratie op een rijtje gezet. Je maakt dit fotoboek al vanaf € 14,95.

Fotoboek Compact liggend
Het CEWE FOTOBOEK Compact liggend is een mooi handzaam fotoboek met een formaat van 19 x 15 cm. Leuk fotoboek om cadeau te doen! Zo kun je de hoogtepunten van je bruiloft hierin verzamelen en aan je ouders geven als herinnering aan deze mooie dag of maak een leuk boek voor opa en oma, zodat ze trots hun kleinkinderen kunnen showen. Voor de omslag kun je kiezen uit hardcover, softcover of schrift welke je kunt opmaken zoals je zelf wilt. Dit fotoboek maak je al vanaf € 9,95. Ook verkrijgbaar met mat fotopapier.

Fotoboek Small
Met zijn 14 x 13 cm is het CEWE FOTOBOEK Small een ideaal fotoboek om altijd bij je te dragen. Het boekje is namelijk alleen verkrijgbaar als fotoschrift dat met behulp van metalen nietjes wordt gebonden. De papierdikte van de flexibele omslag (die je zelf kunt vormgeven) is gelijk aan die van de binnenpagina’s en is dus lekker licht. Dankzij het leuke, bijna vierkante formaat kun je je creativiteit de vrije loop laten. Zorg voor leuke pagina-indelingen en lijn je foto’s uit. Verkrijgbaar vanaf € 7,95.

Fotoboek Mini
Dit CEWE FOTOBOEK in pocketformaat (15 x 11 cm) past gemakkelijk in elke handtas. Dat maakt dit fotoboekje perfect voor alle fotomomenten die je met vrienden en familie wilt delen! Ook ideaal voor een familiefotoboekje. Zo draag je altijd je favoriete familiefoto’s bij je. Bovendien kun je leuke tekstjes toevoegen. Dit fotoboek heeft een softcover omslag en maak je al vanaf € 7,95.

Veel plezier bij het maken van jouw fotoboek!