Webshopmanager Sander (40) werkt al 14 jaar bij CEWE. Zijn favoriete fotoproduct? De jaaragenda. En niet alleen omdat je met een agenda een mooi overzicht hebt over al je afspraken en je zo nooit meer een vergadering, familiebezoekje of verjaardag vergeet. Nee, de jaaragenda van CEWE heeft volgens Sander veel meer leuke voordelen!

De favoriet van Sander

Waarom is de jaaragenda van CEWE je favoriete product?
“Het leuke van onze jaaragenda is dat je zowel de voor- en achterkant als 26 pagina’s kunt vullen met leuke, persoonlijke foto’s. Ook kun je teksten bij je foto’s zetten, zodat je je bijvoorbeeld later weer kunt herinneren waar de foto precies is genomen of wie er allemaal op de foto staan. En omdat je de beginmaand zelf kunt instellen, maakt het ook niet uit wanneer je hem bestelt. Dat maakt deze agenda ook erg geschikt als leuk fotocadeau.”

Heb je zo’n agenda zelf wel eens cadeau gedaan?
“Ik maak nu al zo’n 5 jaar elk jaar opnieuw een leuke agenda voor oma. Ze is er maar wat blij mee! Elk jaar zo midden augustus komt de opmerking dat de agenda weer bijna afgelopen is. En of er ook een nieuwe komt. Maar natuurlijk! Ik verzamel allerlei foto’s van het afgelopen jaar en plaats die in de agenda. Denk aan foto’s van de kinderen en kleinkinderen, vakantiekiekjes en feestjes.”

Heb je nog tips voor het maken van een jaaragenda?
“Zelf vind ik het leuk om bij elke maand passende foto’s te plaatsen. Dus sneeuw- en schaatsfoto’s in januari en februari, zon- en strandfoto’s in juli en augustus. Verder kun je het beste staande foto’s uitkiezen voor je agenda. Deze kun je namelijk mooi paginavullend weergeven.”

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
“Dan kies ik voor mijn collega Nele. Zij beheert de webshops in België. Ik ben benieuwd of zij ook leuke fotoproducten maakt met foto’s van haar twee kinderen.”