De review website CameraStuffReview heeft ons CEWE FOTOBOEK XL op mat fotopapier besproken en beoordeeld. Altijd leuk om onverwacht zo’n mooi artikel over onze fotoboeken te ontdekken! Zo zijn ze bijvoorbeeld uitermate te spreken over de sprankelende kleuren en de helderheid. Benieuwd naar de andere testresultaten? Lees dan snel verder!

Beoordeling CEWE FOTOBOEK XL

Het fotoboek is beoordeeld op gebruiksgemak en mogelijkheden van de software, kleuren, helderheid en scherpte van de foto’s, de binding, het papier en de cover. Leuk om te lezen vonden wij de zeer positieve reactie over onze gebruiksvriendelijkheid en afdrukkwaliteit én de opmerking dat ons fotoboek XL ook zeer geschikt is voor een portfolio van zwart-witfoto’s. Omdat we hier moeilijk het gehele artikel kunnen plaatsen, vind je hieronder hun conclusie.

Conclusie
‘CEWE Color bewijst met haar Zijdeglans Fotoboek XL 30 x 30 cm dat ze niet voor niets tot de Europese top behoort. Niet alleen in printvolume, maar zeker ook op het gebied van afdrukkwaliteit, mogelijkheden, gebruiksvriendelijkheid en innovatie (video, kaart, 3D). De afwerking, binding, papiersoort en afdrukkwaliteit van dit XL fotoboek behoren tot de beste die we in ons doorlopende test van fotoboeken hebben gezien. CEWE Color toont aan dat je ook bij de supermarkt een fotoboek kunt bestellen van vakkwaliteit. Natuurlijk zijn er altijd wel een paar verbeterpunten. Zo zouden we graag een paar extra opties voor de omslag willen hebben – gladder karton, mat laminaat en foamvulling – en zouden we de mogelijkheid willen hebben om het logo van de aanbieder te kunnen laten vervallen, zodat de herkomst meer anoniem zou zijn’, aldus CameraStuffReview.

Die paar verbeterpuntjes nemen we zeker mee! Altijd fijn om te horen wat anderen van onze fotoboeken vinden. Zo kunnen we ze in de toekomst nóg beter maken. Wat vind jij van onze fotoboeken? We zijn erg benieuwd naar je mening, dus laat vooral je reactie achter!

Lees hier de gehele beoordeling van het CEWE FOTOBOEK XL.