Medewerkster Sales Support Danielle (35) werkt al 14 jaar bij CEWE. Daarmee behoort zij tot de trouwe groep medewerkers van onze organisatie en heeft ze zelfs het analoge tijdperk bij CEWE nog meegemaakt. In haar beginjaren waren er dus nog niet eens digitale fotoboeken. Nu bestelt Danielle graag het CEWE FOTOBOEK Medium met harde kaft. Lees hier waarom.

De favoriet van Danielle

Waarom is dit fotoboek je favoriete product?
Het CEWE FOTOBOEK Medium heeft een heel handzaam, vierkant formaat en is toch groot genoeg om je foto’s op een hele leuke manier weer te geven. Foto’s in een vierkant fotoboek vind ik sowieso altijd erg mooi naar voren komen. Bovendien is 10 maanden geleden ons zoontje geboren, dus dat betekent heel veel foto’s… Om een leuke herinnering voor hem en ons te hebben, vind ik het leuk om deze vast te leggen in een fotoboek.

Hoe vaak maak je een fotoboek?
Sinds de geboorte van onze zoon regelmatig. Zo hebben we, toen hij 4 maanden oud was, een fotoreportage laten doen en van al deze foto’s heb ik een fotoboek gemaakt. Erg leuk om af en toe doorheen te bladeren en zo hoefden er geen foto’s te sneuvelen. Voor vakanties kies ik trouwens vaak het fotoboek XL, dus ook vierkant, maar dan een slag groter. Vooral landschapsfoto’s over de gehele twee pagina’s komen hier erg mooi in uit.

Doe je dit fotoboek ook weleens cadeau?
Voor de opa’s en oma’s heb ik een fotoboek met foto’s van hun kleinzoon gemaakt: een schot in de roos! Dit boek wordt vol trots aan iedereen getoond: een echt showboek.

Heb je nog een tip voor het maken van een fotoboek?
De fotoboekassistent is ideaal als je niet zoveel tijd hebt of als je een hele serie foto’s hebt die niet in een bepaalde volgorde hoeven, zoals dus bijvoorbeeld het fotoboek met de fotoreportage van mijn zoontje. Een absolute aanrader vind ik de vele achtergronden uit de software: voor heel veel verschillende gelegenheden kun je een passende achtergrond kiezen. Dat geeft een fotoboek echt iets speciaals!

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
Van mijn collega Nannie, medewerkster op de klantenservice. Zij bestelt veel verschillende producten en ik ben erg benieuwd waar zij het meest over te spreken is!