Vanaf het allereerste moment dat onze online marketeer Giel (28) bij CEWE binnenstapte, was hij onder de indruk van de mooie foto’s die aan de muur hingen. Wij zijn daarom ook niet verbaasd dat Giel koos voor een foto achter acrylglas. Waarom dit zijn favoriete fotoproduct is? Je lees het hier.

De favoriet van Giel

Waarom is een foto achter acrylglas je favoriete fotoproduct?
“Je kunt zelf bepalen waar je het ophangt, waardoor je ook zelf bepaalt wanneer en hoe vaak je het product ziet. Bovendien kleedt het de ruimte waar het hangt heel mooi aan. En het blijft natuurlijk een hele mooie en vooral tastbare herinnering waar je altijd naar kunt blijven kijken.”

En waarom specifiek een foto achter acrylglas?
“Door het acryl komt de foto er extra mooi en luxueus uit. Bovendien is het materiaal oerdegelijk en door het acrylglas wordt de foto nóg mooier als je het mij vraagt. Het ziet er bovendien uit als één geheel, dus geen losse lijst met losse foto. Dat spreekt mij ook erg aan.”

Heb je al veel exemplaren besteld?
“Na vakanties heb ik al een paar keer gehad dat ik een bepaalde foto echt de moeite vond om uit te lichten. Zo zijn we twee jaar geleden naar het Nationaal Park Plitvice geweest in Kroatië met prachtige meren en watervallen. Deze foto op acryl hangt prominent in de huiskamer. Bijna iedereen vraag waar we geweest zijn, je kunt er gewoon niet omheen.”

Is zo’n wanddecoratie ook een leuk cadeau?
“Ik heb mijn ouders en broer een foto op acrylglas cadeau gedaan. Dit waren overigens voornamelijk familiefoto’s, want ook daar is het erg geschikt voor. Ze waren er erg blij mee, het werd ook wel een keer tijd voor een recente foto. In beide gevallen heeft de foto een mooi plekje gekregen in de woonkamer.”

Van welke collega zou jij het favoriete product willen weten?
“Ik zou wel eens willen weten wat het favoriete product is van Danielle, onze medewerkster op de Sales support. Ze heeft net een kleine waar ze vast heel veel mooie foto’s van heeft!”