Met trots presenteren wij onze nieuwe prijslijst. Omdat ie heel eenvoudig werkt en er super mooi uitziet, maar vooral omdat er allerlei leuke kortingen in zijn verstopt! Die kortingen herken je aan de blauwe blokjes die oppoppen wanneer je een bepaalde keuze hebt gemaakt. Een prijslijst bekijken was nog nooit zo leuk en spannend, als je het ons vraagt!

Prijslijst

Maak je keuze en ontvang korting
Kies het type fotoboek (1), het formaat (2), het papier (3), de kaft (4) en het aantal pagina’s (5). Zodra je een keuze maakt, wordt dit blokje rood. Wanneer je een optie kiest met korting wordt deze blauw. Denk bijvoorbeeld aan 8 gratis extra fotoboekpagina’s of 15% korting op glanzend fotopapier. Dat zijn toch leuke meevallers! Rechtsonder kun je de prijs en het aantal pagina’s te allen tijde in de gaten houden.

Toch niet tevreden met je keuze? Dan maak je toch gewoon een nieuwe selectie? Ga rechtsboven naar ‘opnieuw beginnen’. Sommige combinaties zijn helaas niet mogelijk, simpelweg omdat dat type fotoboek niet bestaat, maar die opties zijn dan ook lichtgrijs en niet aanklikbaar.

Ontvang de kortingscode
Wanneer je alle stappen hebt afgerond, druk je op de gele knop ‘Begin direct’. Laat je e-mailadres achter in het pop-up scherm om de door jouw gekozen kortingscode te ontvangen. Maak dan eerst je fotoboek en voer de code in als je het fotoboek gaat bestellen. Je korting wordt dan automatisch verwerkt.

We zijn benieuwd naar jouw mening over onze nieuwe prijslijst! Laat dus vooral je reactie achter. Dan stellen we zeer op ‘prijs’! 😉

Prijslijst uitgebreid