Wij hebben een hele leuke nieuwe app! Want of je nu in de trein zit of in het vliegtuig op de terugreis van die geweldige vakantie, voortaan kan je jouw fotoboeken ontwerpen en bestellen waar en wanneer je maar wil! Met de CEWE PHOTOWORLD app maak je namelijk fotoboeken op je smartphone, tablet of iPad. Dat werkt heel snel en gemakkelijk. Lees snel hoe!

App CEWE PHOTOWORLD

Direct aan de slag
Download de CEWE PHOTOWORLD app op je smartphone of tablet en je kunt direct aan de slag met je fotoboek. Kies uit de leuke lay-outsjablonen of laat je eigen creativiteit geheel de vrije loop. Net zoals je dat gewend bent in de reguliere software kun je foto’s en teksten draaien, verschuiven, vergroten of verkleinen en mooie achtergronden toevoegen.

Laat je fotoboek ontwerpen
Of laat de app gewoon een ontwerpvoorstel maken! Alles wat jij hoeft te doen is een stijl bepalen en je foto’s selecteren, waarna de app je foto’s groepeert op onderwerp en het fotoboek voor jou ontwerpt. Natuurlijk kun je het vervolgens aanpassen naar je eigen wensen of direct bestellen.

Bestel foto’s en ansichtkaarten
Ook heb je de mogelijkheid om jouw foto’s als echte ansichtkaart te laten versturen of als losse afdrukken te bestellen. Deze kun je comfortabel per post vanuit de hele wereld direct in Nederland laten versturen (bijvoorbeeld vanaf je vakantieadres) of in een filiaal afhalen.

De CEWE PHOTOWORLD app is geschikt voor Apple & Android 3.2 en hoger.
Vooralsnog is de app alleen te verkrijgen via de fotoservice van Albert Heijn.

Download hier de IOS versie.
Download hier de Android versie.